Vito Santino -> PTRK

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kefudio

Újonc
Május 31, 2025
7
3
Karakter
Vito Santino
8DZ0ozt.png

Panaszt tevő InGame neve:

< Vito Santino >

Panaszra tett Admin neve:

< ptrk >

Bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

<
https://pastebin.com/PSWGvA3B

>

Megjegyzés:

< Az IC következménye ebból adódott ,hogy a rendőr animba lőtt nem volt mentő éppen a szerveren közben RP-zte /do val ,hogy hol található a lőszer (Ezt én nem vettem észre 5db glock lőszer maradt nállam ami nem lett ellőve) ezután a mentős hiánya miatt fejbelőttek! Ezután feláltam a géptől és elmentem egy 15-20 percre a számítógéptől és arra térek vissza, hogy kibannoltak 1 hónapra azzal az indokkal, hogy RP-tagadása és AFK adminügy közben. Ezután fórumon próbáltam meg tisztázni és megbeszélni a történteket. De az Admin eggyértelmüen nem volt hajlandó meghallgatni az én álláspontomat mint a képeken is látható, de a legfontosabb ami engemet bosszant, hogy jail vagy rp folytatás nélkül 1 hónapra kilettem rakva a szerverről! (A logon és a képeken is látni, az adminügy időtartama 7 perc volt onnan számolva hogy felélesztett a kibannolásomig)
>

Szia, privátüzenetben mindent leírtam.

Bíráló adminnak:
A srác ellett kapva az LSPD által.
Írt egy reportot, hogy a srác RP-t tagad.

Továbbá a srác a "fejbe lövése után" hirtelen interakciót nyújtott az OOC chatre.
[2025-06-20 17:50:50] [Output] : *Hol található a töltény ? ((Gagnon John))
(Megöléséig nem érkezett válasz)

[2025-06-20 17:52:26] [Output] : [OOC Chat]: Gagnon John: (( amugy ha nincs mentős fejbe szoktuk lőni ))
[2025-06-20 17:52:49] [Output] : [OOC Chat]: Diego Gallardo: (( hát akkor most sincs jobb lehetőség. ))
[2025-06-20 17:53:01] [Output] : [2025.06.20 17:53:01] Jhonson Eugenio megölte Vito Santino játékost. [M4]
[2025-06-20 17:53:09] [Output] : [OOC Chat]: Vito Santino: (( köszii .D ))

Ahogy a srác is leírta, hogy afkolt, 7 perce vártunk, hogy visszatérjen, mindent elkövettem, hogy a srác visszatérjen AFK-ból, nem történt meg.
Ezért kapta a srác az RP Tagadás és Adminügy alatti AFK miatt a szankciót.

További hozzáfűzni valóm nincs.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Kyle
A panaszt én fogom bírálni!
Az, hogy Te elkezdtél AFK-ni ez a saját döntésed és minden ember a saját döntéseiért felelősséget vállal az esetleges kötvetkezmények miatt.
Mivel ez egy RP szerver, és folyamatos interakciókba kerülhetnek a játékosok és le afkolsz nem egy jó döntés.

Az UCP előéletedet átnézve úgy gondolom és a döntésem is egyben, hogy a panaszod jogtalan!
Az 1 hónap kitiltás marad, kérlek olvasd át figyelmesen ez idő alatt a szerver szabályzatot.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Attiii és patrik.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.