- Május 4, 2025
- 32
- 27
- 24
- Karakter
- Vince Mayhew

U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
I. SZEKCIÓ — SZEMÉLYES ADATOK
| Vezetéknév: | Mayhew | Keresztnév: | Vince |
| Középső név: | - | Születési hely, idő: | Montreal,17/10/1989 |
| Telefonszám: | 1-130-763 | Lakcím: | Los Santos, Temple Road 21 |
| Állampolgárság: | kanadai, amerikai | Személyigazolvány száma: | ID-AYPC856 |
II. SZEKCIÓ — MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ
| Megpályázott pozíció: | Revenue Officer / Tax Examiner / CI Special Agent / Financial Analyst |
| Korábbi állami tapasztalat: | 2015-2020: Government of Canada - Finance Assistant Állami környezetben pénzügyi adminisztrációs feladatokat láttam el, többek között dokumentumkezeléssel, számlák nyilvántartásával és belső kimutatások előkészítésével foglalkoztam. |
| Korábbi pénzügyi vagy jogi tapasztalat: | 2021-2024: Canada Revenue Agency - Junior Financial Analyst Ebben a pozícióban főként pénzügyi adatok elemzésével, jelentések készítésével, eltérések vizsgálatával és döntés-előkészítő anyagok összeállításával foglalkoztam. |
III. SZEKCIÓ — ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK
| Betöltött 21. életév: | Igen / Nem | Büntetlen előélet: | Igen / Nem |
| Egészségügyi alkalmasság: | Igen / Nem | Átvilágítás vállalása: | Igen / Nem |
IV. SZEKCIÓ — MOTIVÁCIÓ
Miért szeretne az IRS kötelékébe tartozni?
Érdekel a pénzügyi ellenőrzés, az Államokban lévő adózási rendszer és az elemzői feladatkör. Szeretnék új megoldásokat nyújtani a felmerülő komplex problémákra.
Miért tartja magát alkalmasnak a megjelölt pozícióra?
Releváns tapasztalattal rendelkezem a területen. Pénzügyi adminisztrációs és elemzéstámogató tapasztalattal. Magabiztosan kezelek adatokat és készítek kimutatásokat.
V. SZEKCIÓ — OOC INFORMÁCIÓK
| Név: | Zsery / Áron | Életkor: | 25 |
| Névváltások: | UCP: |
VI. SZEKCIÓ — NYILATKOZAT
A jelentkezés benyújtásával kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy az IRS háttérellenőrzést végezhet, valamint elfogadom a szervezet belső szabályzatát és működési elveit.
| Aláírás: | Vince Mayhew | Dátum: | 06/04/2026 |
Utoljára szerkesztve: