LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
NorbiHány éves vagy?
20Mutatkozz be röviden.
nem szeretem ha nevetnek rajtam és vannak testvéreimMi az accountod ID-je?
Hány játszott perccel rendelkezel?
10238Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
50Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
igenIC RÉSZ
Teljes neve:
Robert ThompsonSzületési helye:
nem tudomSzületési ideje:
2006.05.02Édesanyja leánykori neve:
nem tudomBejelentett lakcíme:
nincsRendelkezik autójavító tapasztalattal?
nemMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[x]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
a barátságos emberek miatt és a jó munka erő miattMiért Önt válasszuk?
mert én mindent bele adnék a munkábaMely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00[-]15:00-18:00[-]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
hogy tisztán tartsa a [URL='https://motorolajbolt.hu/Az-olajszuro-szerepe']motorolajat[/URL] azáltal, hogy eltávolítja abból a szennyedőzéseketMi okozhatja a motor túlmelegedését?
gépjármű motorjának túlmelegedését leggyakrabban a hűtőrendszer hibája vagy a hűtőfolyadék hiánya okozza.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj feladata, hogy kenje, hűtse és tisztítsa a motor mozgó alkatrészeit, így megakadályozza azok gyors kopásátMi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A diagnosztikai (OBD) műszer egy olyan eszköz, amely az autó saját számítógépes rendszeréhez csatlakozva segít azonosítani a jármű hibáit és nyomon követni a működését.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az olajcsere egy sík területen, a motor bemelegítésével, a régi olaj leengedésével, a szűrő cseréjével és az új olaj feltöltésével zajlik le.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Robert Thompson
Kelt: mi az a kelt?
Kelt: mi az a kelt?
Utoljára szerkesztve: