Variánsok / elemek lehetőségének bővitése

MKristof0719

Barangoló
Május 10, 2025
20
6
Karakter
Vito Moretti
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Vito Moretti >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Sziasztok! Azt vettem észre hogy mindig kerülnek be újabbnál újabb autók, (amivel nekem nincs bajom tényleg) de egy idő után minden autó szinte ugyanolyannak érződik, max a paintjobbal lehet egyedibbé tenni, hogy kitunjon a tömegből a sajátod. Illetve az új autók / modcserék elrontják általában a kereskedést a limitek növelése végett. Épp ezért gondolom úgy, hogy több lehetőség legyen egyedibbé tenni az autókat. Mire gondolok ez alatt? Hogy az alapbol kb 7 variáns oldal valóban legyen 7 külön variáns / hogy a sok optikai elemmel kompatibilisek legyenek az autók, szerintem sokkal kreativabb, figyelemfelkeltőbb autók is szembetünnének. Ezen akkor kezdtem el gondolkodni, mikor megvettem egy M2 G87-et, hogy egy Amon Olivér féle projektautót épitsek az Amon-os Sprinter mellé és még légterelőt se lehet az autóra rakni. Köszönöm ha elolvastad.>

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Kép figyelemfelkeltés >

Sajnos 2 részre oszlik ilyen téren az autópark, van amit lehet optikailag tuningolni A-tol Z-ig, viszont van olyan amin tudsz egy felnit változtatni és hello. Ha nincs is minden autóhoz 7 variáns, de legalább 2-3 van, akkor már fényesebb a helyztet. Támogatom!

• Kedvelés
Reactions: MKristof0719