InGame neved:
► Patyika1 ◄
A kitiltás időpontja:
► 2025.09.11. ◄
A kitiltás időtartama:
► Végleges ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► -Smiley ◄
Kitiltás indoka:
► Súlyos NONRP (LV telepen szétverte a vontatókat + Four Dragons előtt a kocsikat) ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Szeretnék őszintén bocsánatot kérni a hibámért. Tudom, hogy amit tettem, súlyos szabályszegés volt, és teljes mértékben megértem, hogy miért kaptam kitiltást. Akkoriban ez volt az első RP szerver, ahol játszottam, kezdő voltam, és nem értettem igazán a szerepjáték szabályait. Ez nem kifogás, vállalom a felelősséget azért, amit tettem.
Azóta sok idő eltelt, és rengeteget tanultam. Ma már pontosan tudom, hogy egy RP szerveren hogyan kell viselkedni, és biztos vagyok benne, hogy nem követnék el újra ilyen hibát. Nagyon szeretnék visszatérni a szerverre, tisztességesen játszani, betartani minden szabályt, és bebizonyítani, hogy megérdemlek még egy esélyt.
Őszintén kérem az adminokat, hogy ha lehetőséget látnak rá, adjanak még egy utolsó esélyt. Nagyon hálás lennék érte, és ígérem, hogy nem fogok visszaélni vele. ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm, hogy elolvastátok a kérelmemet és időt szántatok rá. Bízom benne, hogy kapok még egy lehetőséget, hogy bizonyíthassak. Szép napot kívánok! ◄