- Augusztus 5, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Milam Foster
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
MilánHány éves vagy?
16Mutatkozz be röviden.
Helló Milán vagyok 16 éves. Jelenleg festő-mázoló szakon vagyok. Szabad időmben MTA-zok és segítek a szüleimnekMi az accountod ID-je?
9280Hány játszott perccel rendelkezel?
10312Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Naponta 7-9 óraRendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]Igen[X]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/SK2IXtMÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Milan FosterSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2008.07.05Édesanyja leánykori neve:
Kamilla FosterBejelentett lakcíme:
Los Santos szegény negyedRendelkezik autójavító tapasztalattal?
IgenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[X]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretnék pénzt szerezni, és Minnél jobban teljesíteniMiért Önt válasszuk?
Kedves vagyok, nem vagyok utálatosMely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Hogy folyamatosan tisztán, tartsa a motorolajat azáltal hogy felfogja és eltávolítja a keringés során belekerülő szennyeződéseket.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A hűtőfolyadék alacsony szintje, szivárgása, a beragadt termosztát, a meghibásodott vízpumpa, a eltömődött hűtőradiátor, a ventilátor hibája.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj csökkenti a mozgó alkatrészek surlódását, hűti a motort, tisztít és védi a fémfelületeket a kopástól. Az 5W-30 és a 10W-40 jelölések az olaj viszkozitását mutatják hideg és meleg állapotban. A W betű a telet jelenti, az előtte lévő szám a hidegindítás tulajdonságot, az utána lévő pedig a meleg üzemi sűrűségét.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD a műszer arra szolgál, hogy csatlakozzon az autó számítógépéhez, kiolvassa a tárolt hibakódokat, és megmutassa az élő működési adatokat.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Motor melegítés, autó megemelése, fáradt olaj le engedése, olajszűrő kicserélése, leeresztő dugó vissza tekerése.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Tisztában vagyok (a fenti szöveg el)
Kelt: 2026.08.05 13óra 56perc
Kelt: 2026.08.05 13óra 56perc