Újoncnak szeretnék jelentkezni

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Augusztus 5, 2026
1
0
Karakter
Milam Foster
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Milán
Hány éves vagy? 16
Mutatkozz be röviden. Helló Milán vagyok 16 éves. Jelenleg festő-mázoló szakon vagyok. Szabad időmben MTA-zok és segítek a szüleimnek
Mi az accountod ID-je? 9280
Hány játszott perccel rendelkezel?10312
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Naponta 7-9 óra
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen[X]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/SK2IXtM
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Milan Foster
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2008.07.05
Édesanyja leánykori neve: Kamilla Foster
Bejelentett lakcíme: Los Santos szegény negyed
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[X]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnék pénzt szerezni, és Minnél jobban teljesíteni
Miért Önt válasszuk? Kedves vagyok, nem vagyok utálatos

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Hogy folyamatosan tisztán, tartsa a motorolajat azáltal hogy felfogja és eltávolítja a keringés során belekerülő szennyeződéseket.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A hűtőfolyadék alacsony szintje, szivárgása, a beragadt termosztát, a meghibásodott vízpumpa, a eltömődött hűtőradiátor, a ventilátor hibája.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj csökkenti a mozgó alkatrészek surlódását, hűti a motort, tisztít és védi a fémfelületeket a kopástól. Az 5W-30 és a 10W-40 jelölések az olaj viszkozitását mutatják hideg és meleg állapotban. A W betű a telet jelenti, az előtte lévő szám a hidegindítás tulajdonságot, az utána lévő pedig a meleg üzemi sűrűségét.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD a műszer arra szolgál, hogy csatlakozzon az autó számítógépéhez, kiolvassa a tárolt hibakódokat, és megmutassa az élő működési adatokat.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Motor melegítés, autó megemelése, fáradt olaj le engedése, olajszűrő kicserélése, leeresztő dugó vissza tekerése.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Tisztában vagyok (a fenti szöveg el)

Kelt: 2026.08.05 13óra 56perc

Tisztelt Milan Foster!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Milan Foster!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.