Új motorok?

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mossoi

Barangoló
Május 10, 2025
22
12
Karakter
Sebastian Wolfhart
8DZ0ozt.png

InGame neved:
<Sebastian Wolfhart>

Általad javasolt autó márkája, típusa
<motor ötletem lenne de azzok közöl: valami Simons, jawa, pannónia, herley dividson, valamlyik>

Kép a járműről (imgur, kephost)
<nincs>

Megjegyzés
<szerintem kénének új motorok egy motor van publikusan a robogómeg tálan valami másik is >

Szia.

Még mindig Amerika a szerver színtere, nem Magyarország.
Ezek a motorok vagy egyáltalán nem, vagy csak elenyésző számban gyűjtői kollekciókban vannak jelen odaát ((természetesen a Harley kivételével)).

Sokkal inkább lenne életszerű akár egy KTM, Honda, Suzuki, BMW vagy talán még a Triumph esetleg. Ezeket tudnám mindenképp támogatni, a fent leírtakat nem.

Viszont az egy vitathatatlan tény, hogy lenne igény több féle motorra, és a GTA SA is adna erre lehetőséget, mert vannak modellek.
Szám szerint 10 darab (11, ha a Quadot is ide vesszük és megoldható hogy abból is motor készüljön), ebből maximum 2 van "betöltve" szóval van még lehetőség.

igen tudom a más jobban "életszerú" de más motor márkákat nem nagyon ismerek ami ugy ismert is

Itt is szeretném leírni hogy szerintem egy remek ötlet lenne az új motorok behozása még most ameddig szezonja van. Limit nélkül Sanchez, és egyéb motorok felhasználása remek lenne és lehet új játékosokat is vonzana be. Emelet kezdőknek se lenne egy rossz döntés ha elérhető áron van és például kaja kiszálláshoz tökéletes is lenne. Márkák terén meg írtam egy posztot már de szerintem a Harley jelenlegi modelljét esetleg le lehetne váltani egy Harley Davidson Fatboy-ra, és akár egyéb más sport motorokat is lehetne behozni.

Fognak érkezni még plusz motorok, nyílván inkább olyanok, amik az amerikai piacon gyakoribbak.

A jelenleg, egyébként frissen bekerült Harley modellcseréje természetesen fel sem merült.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.