Uber munka bug

Vincent

Újonc
Támogató
Május 3, 2026
9
3
Karakter
Vincent Moretti
westlogodev.png

InGame neved:
Vincent Moretti
Az észlelés időpontja:
2026.07.25 11:46

Részletes leírás:
Megérkeztem a helyre ahova kellett kiszállítanom az NPC-t majd aztán elfogadtam a következő címet is és akkor kb 2 km-re lévő NPC észlelte az autót majd elkezdte megközelíteni és ezután mozdulni sem tudtam de ezt a videóban is látni fogjátok

Bizonyítékok:

Megjegyzés:
Nem tudom mért ennyire rossz a felvétel remélem nem gond

Pontosan így próbáltuk, de nem igazán sikerült.
Nekem akkor jön elő ez a hiba, mikor duda nélkül akar valamiért beülni, de nem vagyok a közelben. Várok 2-3 percet a kocsihoz szalad mindenen kesztül, akkor mehetek tovább. Nagyon ritka, mondhatjuk 100-150-ből 1x van ilyen NÁLAM. Másnál nem tudom, csak gondoltam én is jelzem, hogy ma előfordult velem is. Vártam 2 percet, beszállt és mentem is a helyre. Engem nem zavar, de lehet mást igen.

Nekem akkor jön elő ez a hiba, mikor duda nélkül akar valamiért beülni, de nem vagyok a közelben. Várok 2-3 percet a kocsihoz szalad mindenen kesztül, akkor mehetek tovább. Nagyon ritka, mondhatjuk 100-150-ből 1x van ilyen NÁLAM. Másnál nem tudom, csak gondoltam én is jelzem, hogy ma előfordult velem is. Vártam 2 percet, beszállt és mentem is a helyre. Engem nem zavar, de lehet mást igen.
39 fuvar után megtörtént velem is, ilyenkor ha mást nem le kell várni amíg odafut vagy lemondani a hívást és adminnal kifagyasztatni magad.
Ameddig nem kerül javításra nem lehet máshogy megoldani sajnos. Hátha sikerül előidéznem, azt beküldöm ide mindenképp ha sikerülne és nem kerülve a bug javítása.