LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
MátéHány éves vagy?
15 lettem 1 heteMutatkozz be röviden.
Sziasztok! Máté a nevem és 15 éves vagyok. Jelenleg Dunakeszin élek és itt élem minden napomat. A napjaimban gépezek, gépezek, eszek, családdal foglakozok és gépezek. Másszóval szeretek játszani. Van 2 kiskutyám mind a kettő tacsi. Az egyik 3 éves lesz Aug. 20-án, a másik még csak 15 hetes lesz most szombaton. Mi az accountod ID-je?
6854Hány játszott perccel rendelkezel?
10.000 kereken most lett megMennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Mivel nyári szünet van tesóim dolgoznak ezért szerintem naponta ha 4 óránál nem kevesebbet akkor szerintem heti olyan 20+ óra is lehet akár.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/h7eUa6c tanultam a hibáimból, és azért van ennyi mivel nem vettem komolyan a szervert addig a napig amikor nem bannoltak. Akkor szerettem meg igazán a szervert. Meg amir írtam neked privátba az itt is igaz.Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen.IC RÉSZ
Teljes neve:
Tyrese ColeSzületési helye:
LA(Los Angeles)Születési ideje:
1990.09.10.Édesanyja leánykori neve:
Spohie GrandeBejelentett lakcíme:
N/ARendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Azért nivel az egyik dolgozó mondta hogy jó lenne az hogyha jelentkeznék mivel nem tud elmenni kajálni sem.Miért Önt válasszuk?
Sokat lennék a városban, nincsen más munkám ezért én csak itt lennék.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00[-]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő felatada hogy kiszűrje a szennyeződéseket a motorolajbol es vedje a kopástól a motortMi okozhatja a motor túlmelegedését?
A hűtőrendszer vagy a hűtő folyadék hiányossága okozhatja. Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni és védi a motort. 5W-30 es a 10W-40 jelölés pedig az olaj viszkozitását mutatja.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az obs szkenner szerepe az hogy ki olvassa és törölje a jármű hibakódjait.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Fel kell melegíteni a motortEmeljük meg a kocsit biztonságosan Egy edényt a leeresztő csavar alá kell rakniKi kell csavarni a csavart és engedjük le a régi olajatLe kell csavarni a régi olajszűrőtRakjunk rá új olajszűrőt Csavarjuk vissza a csavart[FONT=Monaco, Menlo, Consolas, Roboto Mono, Andale Mono, Ubuntu Mono, monospace]Öntsünk a motorba új olajat[/FONT]
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Tyrese
Kelt: 2026.07.09. 22:32
Kelt: 2026.07.09. 22:32