Tyrese Coleman jelentkezése LSMS-nek

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Zöldfülű
Október 27, 2025
64
12
Karakter
Tyrese Coleman
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Máté
Hány éves vagy? 15 lettem 1 hete
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! Máté a nevem és 15 éves vagyok. Jelenleg Dunakeszin élek és itt élem minden napomat. A napjaimban gépezek, gépezek, eszek, családdal foglakozok és gépezek. Másszóval szeretek játszani. Van 2 kiskutyám mind a kettő tacsi. Az egyik 3 éves lesz Aug. 20-án, a másik még csak 15 hetes lesz most szombaton.
Mi az accountod ID-je? 6854
Hány játszott perccel rendelkezel?10.000 kereken most lett meg
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Mivel nyári szünet van tesóim dolgoznak ezért szerintem naponta ha 4 óránál nem kevesebbet akkor szerintem heti olyan 20+ óra is lehet akár.
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/h7eUa6c tanultam a hibáimból, és azért van ennyi mivel nem vettem komolyan a szervert addig a napig amikor nem bannoltak. Akkor szerettem meg igazán a szervert. Meg amir írtam neked privátba az itt is igaz.
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen.

IC RÉSZ

Teljes neve: Tyrese Cole
Születési helye: LA(Los Angeles)
Születési ideje: 1990.09.10.
Édesanyja leánykori neve: Spohie Grande
Bejelentett lakcíme: N/A
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Azért nivel az egyik dolgozó mondta hogy jó lenne az hogyha jelentkeznék mivel nem tud elmenni kajálni sem.
Miért Önt válasszuk? Sokat lennék a városban, nincsen más munkám ezért én csak itt lennék.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő felatada hogy kiszűrje a szennyeződéseket a motorolajbol es vedje a kopástól a motort
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A hűtőrendszer vagy a hűtő folyadék hiányossága okozhatja.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni és védi a motort. 5W-30 es a 10W-40 jelölés pedig az olaj viszkozitását mutatja.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az obs szkenner szerepe az hogy ki olvassa és törölje a jármű hibakódjait.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Fel kell melegíteni a motort
Emeljük meg a kocsit biztonságosan
Egy edényt a leeresztő csavar alá kell rakni
Ki kell csavarni a csavart és engedjük le a régi olajat
Le kell csavarni a régi olajszűrőt
Rakjunk rá új olajszűrőt
Csavarjuk vissza a csavart

[FONT=Monaco, Menlo, Consolas, Roboto Mono, Andale Mono, Ubuntu Mono, monospace]Öntsünk a motorba új olajat[/FONT]

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Tyrese

Kelt: 2026.07.09. 22:32

• Fire
Reactions: ahabala
Tisztelt Tyrese Coleman!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Tyrese Coleman!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.