InGame neved:
► Tyrese Coleman ◄
A kitiltás időpontja:
► 2026.05.24. 21:23:05 ◄
A kitiltás időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► JanosiG ◄
Kitiltás indoka:
► PG, Non, UCP előélet ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Azért szeretném az unbant mivel szeretnék a szerveren játszani. Őszintén a PG-t nem értem de a Non-t se nagyon. Át olvastam a szabályzatot és sehol nem volt benne az hogy csokinyuszit nem lehet használni lövöldözés közben amikor animba esek. Az UCP előélet az azért van mert nem nagyon vettem komolyan ezt a szervert. De nagyon meg szerettem a végére mielött bannoltak és azért el mentem egy illegálba hogy legyen hosszútávó munkám ic. A srácok azt mondták hogyha animba lőnek nyugodtam meg ehetem a csoki nyuszit és mehetek tövább lövöldözni. És ezt el hittem nekik de nem kellett volna. Amikor ki bannolt JanosiG akkor el kezdtek rajtam röhögni hogy hogy hihettem ezt el nekik stb, stb. Lehet hogy ez egy iratlan szabály de nem tudtam erről. Velem el hitették azt hogy meg lehet enni és mehetek tovább de akkor ezek szerint nem lehet. A szabályzatot 3-szor el olvastam és nagyjából mindent tudok. Ha unbannolnál akkor nagyon hálás lennék és ha kell bármennyi jail-t leülök.◄
Megjegyzés:
► Köszi ha elolvasod és unbannolsz. Ha meg nem unbannolsz akkor várok még és hátha késöbb. ◄