Tuning rendszer fejlesztés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

𝐆𝐮𝐜𝐜𝐢

Az év legjobb paintjobja nyertese (2025)
Június 11, 2025
75
163
Karakter
Martin Johns
westmanagerlogo.png

InGame neved:
Martin Johns

Ötleted:
Az ötletem a követlkező! Be kell látni ez a tuning rendszer ami a szerveren van elavult és nem kinál lehetőséget arra hogy az autód minél jobban személyre szabd, erre lenne a megoldás a tuning rendszer fejlesztése, DE , hogy ne csak copy paste legyen más MTA szerver rendszerével, az egyedi ecu-n és a különféle beállitásokon kivül mást is kináljon! Pl.: a járművekbe cserélhető legyen a motor--> tehát megveszed a járművet autókereskedésből a magához való motorjával, ezt persze fel tudod tuningolni és ecuval mindennel személyre szabni, de ha ez neked nem elég rakhatsz akár teljesen más motort az autódba pl.: MK4 es Supra mindenki ismeri az ikonikus 2JZ motort de ha te nem akarsz csatlakozni a 2JZ sorba tudsz tenni az autódba egy 4.2 es V8 motort akár, és ezt persze meg lehetne csinálni még jó pár motor tipussal amiket mind tuningolni lehetne ezzel elérve azt hogyha valaki le pp zik egy Bugattit a szerveren 1 es szintűként akkor nem tud egyből 366-al menni csak mondjuk 330-al (ez persze csak példa), valamint jóval egyedibbé-személyre szabhatóvá lehetne tenni a kocsit ezze valódi külömbségeket kialakitva az ugyan olyan tipusú járművek között is. Én úgy vettem észre hogy ilyen más szerveren nincs és ez egy nagyon egyedi megoldás lehetne az állitható ecu és társai mellé plusszba. Ezzel összefüggésben a járművek kaphatnának egyedi hangokat amit jelen esetben a motor tipusa határozna meg ami benne található. Minden járműbe lehetne más más motor választék a tuningolóban pl.: egy BMW G80 ba nem tudsz 2JZ t rakni de egy Subaru 22B be sem tudsz egy w10-et. Ha már motorok akkor be is kerülhetne az üzemanyag rendszer fejlesztése amely megengedné az autó tulajának hogy vásárláskor kiválassza milyen tüzelőanyag használatú motorral kéri az autót. E mallet a tuning rendszert egyedibbé lehetne tenni a változtatható átmérőjű felnikkel amit már fel is dobtam egy fejlesztőnek ugy hogy errről már tudtok.

Megjegyzés:
Ötletek vannak még bőven :)

Ez nagyon király lenne, ha megvalósulna, TÁMOGATOM!
Kiegészítés: az optikai tuningokra is rá lehetne feküdni szerintem, mivel azzal is egyedibbé tudnánk tenni az autóinkat, lenne értelme a lökhárító és egyéb menüpontoknak, ami jelenleg csak 1-2 kocsinál használható.

Ez nagyon király lenne, ha megvalósulna, TÁMOGATOM!
Kiegészítés: az optikai tuningokra is rá lehetne feküdni szerintem, mivel azzal is egyedibbé tudnánk tenni az autóinkat, lenne értelme a lökhárító és egyéb menüpontoknak, ami jelenleg csak 1-2 kocsinál használható.
Így-így csak az már kicsit sok infó lett volna beleírni egyszerre 😆

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.