Toscano Tiziano Jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roli12

Újonc
Május 15, 2025
2
0
Karakter
Toscano Tiziano
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Roli, Roland
Hány éves vagy? 18.
Mutatkozz be röviden. Rolandnak hívnak, 18 éves vagyok, Heves megyében, egy nyugodt faluban élek. Szabadidőmben nagyon szeretek motorozni, mostanában pedig az esti életre fókuszálok pl.: Esti kocsikázások autós találkozók stb. Nyitott, barátságos embernek tartom magam, aki könnyen beilleszkedik egy jó társaságba. Szeretek új embereket megismerni, és új kihívások elé nézni. Mindig arra törekszem, hogy tanuljak valami újat, ezért kezdtem el apukámmal és a bátyámmal autót szerelni.
Mi az accountod ID-je? 1831
Hány játszott perccel rendelkezel?3498 jelenleg.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Hetente 4-5 órát is.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/dAkbd9Y
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen.

IC RÉSZ

Teljes neve: Toscano Tiziano
Születési helye: Las Venturas Kórház.
Születési ideje: 2005.06.08
Édesanyja leánykori neve: Layla Cortez
Bejelentett lakcíme: Palomino Creek 6.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnék egy összetartó csapat tagja lenni
Miért Önt válasszuk? Kiválóan dolgozok csapatban, Értem amit csinálok.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
A szennyeződések kiszűrése.
Az olaj élettartamának növelése.
A motor védelme.

Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Több oka is lehet.: Kevés víz, Hibás termosztát, Alacsony olajszint
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Gondoskodik az alkatrészek közötti finom kenésről, Véd a belső szennyeződések lerakodása ellen.
Azt jelzik, hogy az olaj mekkora hőmérsékleti tartományban használható. A W előtti szám a hidegkori folyékonyságot a második pedig az üzemi hőfokon nyújtott sűrűséget mutatja.

Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Rádugod az autóra és kiolvassa a számítógépből hogy pontosan mi a baja a kocsinak ha kigyullad a hibajelző lámpa. Emellett élő adatokat is mutat a motorról így nem kell találgatni a javításnál.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Először beindítom a motort pár percre hogy kicsit átmelegedjen az olaj mert úgy sokkal könnyebben kifolyik. Aztán leállítom megnézem hogy egyenesen áll-e a kocsi behúzom a kéziféket és felemelem. Aláteszek egy edényt leteszem az olajbeöntő sapkát a motor tetejéről alul pedig kitekerem a leeresztő csavart és hagyom hogy teljesen kicsepegjen a régi olaj. Közben lecsavarom a régi olajszűrőt is. Az új szűrő gumitömítését bekenem egy picike friss olajjal aztán kézzel jó erősen feltekerem a helyére. A leeresztő csavarra teszek egy új alátétet visszahúzom alul majd felülről beöntöm az új olajat. Picit várok aztán a nívópálcával leellenőrzöm a szintet hogy a jelzések között legyen. Ha megvan beindítom a motort 1-2 percre hogy feltöltse az új szűrőt is.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Toscano Tiziano

Kelt: 2026.09.17

Tisztelt Toscano Tiziano!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Toscano Tiziano!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Szomorú
Reactions: Sentinel
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.