Több ötlet egyben

campee97

Aktív fórumozó
Június 12, 2025
123
57
Karakter
Frank Shelby
1. A Mobil hirdetéseknél szerintem hasznos lenne egy olyan funkció, hogy amikor egy autó hirdetését nézem, majd az „SMS küldése” lehetőségre nyomok, az SMS felületéről legyen egy „Vissza” gomb, amivel közvetlenül vissza lehet térni az előzőleg megnyitott hirdetéshez.
Jelenleg, ha valaki egy hirdetésből átlép az SMS küldéshez, majd vissza szeretne nézni a hirdetésre, újra meg kell keresnie az adott hirdetést, és vissza kell lapoznia oda, ahol korábban tartott.

2. Szerintem hasznos lenne, ha SMS-ben lehetne GPS koordinátát küldeni egymásnak.

3. Mesterkönyv és Blueprint értékesítési lehetőség szerintem érdemes lenne kezdeni valamit a mesterkönyvekkel és a Blueprint-ekkel, mert jelenleg ezeknek gyakorlatilag nincs értékük a szerveren. Lehetne létrehozni egy külön NPC-t, például egy könyvtárat ahol a játékosok le tudják adni a már számukra értéktelen mesterkönyveket és Blueprint-eket.

4.
Event ötlet: Horgász event – Kalóz kincs

Egy időszakos horgász event szerintem érdekes és könnyen megvalósítható program lenne. Az event alatt a játékosok a megszokott módon horgászhatnának, viszont a halak mellett kisebb eséllyel egy kalóz kincs is horogra akadhatna. A kincs lehetne egy különleges, ritka event tárgy, amit a játékos beválthatna például 1000pp-re vagy 500 Tokenre.
Szerintem ez egy egyszerű, de szórakoztató event lenne, ami akár hosszabb időre is leköthetné a játékosokat, mivel mindenki reménykedne abban, hogy pont neki akad horogra a kincs és meg maradna a játékos szám ami a születésnapi event allat össze jött.