- Február 6, 2026
- 14
- 2
- Karakter
- Tenpenny D Reeves
> Titan Admin Jelentkezés. <
Magamról(OOC):
Magamról(OOC):
Információ:
> [A nevem Krisz, ismertebb néven Gog. Jelenleg a 18-ik életévemben járok. Erdélyben (nem Romániában) lakom, Marosvásárhelyen. Ez egy közepes nagyságú város, tele szebbnél szebb turisztikai helyekkel. 12. osztályba járok, a Marosvásárhelyi Brancusi Líceumba. Kis érdekesség: Gyerekkorom óta Endurozok, erdélyben sok a "Lupta" másnéven a nehéz helyek, ahól lehet adni a gázt.
, Emelett szabad időmben horgászni a barátokkal, ügyes csukákat fogni. Jelenleg a Brancusiba tanulók, ahol Szakkon vagyok és Víz - Gáz szerelést tanulók! Egyenlőre ennyit kell tudni róla, Köszönöm hogy elólvastad! <
Milyen Adminisztrátor lennél?
> Én úgy vélem, hogy jó. Szerintem alkalmas vagyok az adminisztrátori feladatkör betöltésére. Van tapasztalatom, viszonylag sokat tudnék az időmből ráfordítani a dologra. Az adminisztrátor feladata elsősorban szerintem a megfelelő konfliktus kezelés. Fontos, hogy egy adott ügynél szabályosan és ami
lényegesebb, hogy igazságosan kezelje a történteket. Ez mellett még az adminok feladata a szerveren a játékosok segítése,
útbaigazítás, illetve a szerverre nem való és a többi játékos élményét zavaró személyek kiszűrése, büntetése. Fontos szempont
ez esetben, hogy az adminisztrátor legyen türelmes, igazságos, tudjon fegyelmet tartani, tudja érthetően kifejezni magát
és éretten kezeljen minden ügyet. Nem csak a szerveren vannak feladatok. Mind a fórumon, mind a szerver honlapján is akadnak olyan
dolgok, amit el kell végezni. Ilyenek például a névváltási kérelmek. Fórumon pedig az elsődleges dolog, a panaszkönyvek
elbírálása. <
Mik voltak az eddigi karakter neveid?
> Tenpenny D Reeves <
Hétköznapi és Hétvégi Aktivitási szinted?
> Példa: Hétköznap: 3-4 óra [Duty] Hétvégén: 5-6 akár. <
Csapatmunkához való hozzá állásod?
> Szerintem nagyon fontos, hiszen együtt sokkal többre vagyunk képesek. Kiskorom óta szeretem a csapatsportokat pédául a kosárlabdát és az amerikai focit. Ebben a kettő sportban nagyon fontos a csapatépítés.Szeretek csapatba dolgozni,véleményem szerint könnyen beileszkedek.Mindig szeretem a maximumot mutatni és 110%-ot bele adni a munkásságomban. Minél több számból áll a csapat, annál jobb , mert megoszlanak a munkálatok így tehát sokkal hatékonyabban tud mindenki dolgozni. Én mindig oda teszem magamat , hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból.<
Miért pont téged válasszunk?
, Emelett szabad időmben horgászni a barátokkal, ügyes csukákat fogni. Jelenleg a Brancusiba tanulók, ahol Szakkon vagyok és Víz - Gáz szerelést tanulók! Egyenlőre ennyit kell tudni róla, Köszönöm hogy elólvastad! <Milyen Adminisztrátor lennél?
> Én úgy vélem, hogy jó. Szerintem alkalmas vagyok az adminisztrátori feladatkör betöltésére. Van tapasztalatom, viszonylag sokat tudnék az időmből ráfordítani a dologra. Az adminisztrátor feladata elsősorban szerintem a megfelelő konfliktus kezelés. Fontos, hogy egy adott ügynél szabályosan és ami
lényegesebb, hogy igazságosan kezelje a történteket. Ez mellett még az adminok feladata a szerveren a játékosok segítése,
útbaigazítás, illetve a szerverre nem való és a többi játékos élményét zavaró személyek kiszűrése, büntetése. Fontos szempont
ez esetben, hogy az adminisztrátor legyen türelmes, igazságos, tudjon fegyelmet tartani, tudja érthetően kifejezni magát
és éretten kezeljen minden ügyet. Nem csak a szerveren vannak feladatok. Mind a fórumon, mind a szerver honlapján is akadnak olyan
dolgok, amit el kell végezni. Ilyenek például a névváltási kérelmek. Fórumon pedig az elsődleges dolog, a panaszkönyvek
elbírálása. <
Mik voltak az eddigi karakter neveid?
> Tenpenny D Reeves <
Hétköznapi és Hétvégi Aktivitási szinted?
> Példa: Hétköznap: 3-4 óra [Duty] Hétvégén: 5-6 akár. <
Csapatmunkához való hozzá állásod?
> Szerintem nagyon fontos, hiszen együtt sokkal többre vagyunk képesek. Kiskorom óta szeretem a csapatsportokat pédául a kosárlabdát és az amerikai focit. Ebben a kettő sportban nagyon fontos a csapatépítés.Szeretek csapatba dolgozni,véleményem szerint könnyen beileszkedek.Mindig szeretem a maximumot mutatni és 110%-ot bele adni a munkásságomban. Minél több számból áll a csapat, annál jobb , mert megoszlanak a munkálatok így tehát sokkal hatékonyabban tud mindenki dolgozni. Én mindig oda teszem magamat , hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból.<
Miért pont téged válasszunk?
> Van adminisztrátori tapasztalatom, naponta sok időt tudnék az adminkodásra fordítani. Segítőkész vagyok és általában mindenkivel kedves. Higgadtan kezelem a szituációkat. Úgy gondolom, hogy tudnék segíteni a szerver közösségen.Azért engem válasszatok mert rendelkezem kellő RP ismerettel és egy eléghosszú játékos háttérrel.Nagyon sokat vagyok akkor aktív mikor elképzelhetetlen hogy admin fent van a szerveren,célzok itt arra a késő esti időpontokra és a hajnali időpontokra.Kezdő és haladóbb játékosoknál ha IC-OOC keverést vagy MG-t veszek észre sosem az van hogy admint hívok vagy fotózom és mehet PK-ra.Inkább megírom neki OOC chatbe hogy melyik szabályt szegte meg és,hogy figyeljen erre oda legközelebb. Nem ítélem el azt aki egyszer kicsit vétkezik,de nem támogatom ha egy rendszeres szabály sértőnél elnézőek vagyunk,mert nem véletlenül sért szabályt rendszeresen.Ha admin lennék nem azon lennék hogy minél több jailt osszak hanem hogy megbeszéljem vele a dolgot és jó irányba próbáljam terelni őt. <
Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
> Azért mert, tudom hogy 100%-ban el tudnám végezni az adminisztrátori feladatot. Lehet nagyképűen hangzik, de nem. Akik ismernek, tudják hogy a koromhoz képest elég érett vagyok . Szeretném segíteni a szerver közösségét. Szeretek segíteni másokon, a kezdőknek rp-t oktatni. Az adminisztrátori szerep egy hivatás. Szeretnék büszke lenni arra, hogy a Hungary Gaming adminja vagyok. <
Írj magadról pozitív tulajdonságokat
Írj magadról pozitív tulajdonságokat
Segítőkész vagyok.
Kedves vagyok mindenkivel.
Higgadtan kezelem a konfliktusokat.
Kitartó vagyok és
szorgos.
Írj magadról negatív tulajdonságokat
Kedves vagyok mindenkivel.
Higgadtan kezelem a konfliktusokat.
Kitartó vagyok és
szorgos.
Írj magadról negatív tulajdonságokat
Nem szeretem, ha tiszteletlenül beszélnek velem.
Ha valamit elkezdek, azt addig csinálom amíg nem sikerül.
Kicsit szarkasztikusan beszélek.
UCP előélet
Ha valamit elkezdek, azt addig csinálom amíg nem sikerül.
Kicsit szarkasztikusan beszélek.
UCP előélet
[A BAN az egy félreértés volt és megvolt beszélve]
Utoljára szerkesztve: