- Április 12, 2026
- 6
- 12
- Karakter
- Thiontay Holloway
Bemutatkozás:
Kedves Olvasó. Szabolcsnak hívnak, 23 éves vagyok jelenleg. Mezőgazdaságban dolgozom, szabadidőmben pedig számítógépes játékokkal foglalkozom. 2017-ben ismerkedtem meg az RP világával, azóta vagyok jelen kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
In-game Karakterem:
Jelenleg Tiontay Holloway néven vagyok elérhető a szerveren, mint Crips bandatag.
Szerver statisztikáim (UCP):
-Adminjail, kitiltás illetve névváltás: UCP kép
-A lap megírásakor jelenleg 6.377 percem van és 5-ös szintű vagyok.
2026.03.29-én érkeztem meg a szerverre, eleinte kevesebbet játszottam, mikor egyedül voltam, aztán a baráti társaságommal napi szinten el kezdtünk játszani, nagyjából 3-4 órát töltöttem el a szerveren, ahogy a munkám engedte.
-A lap megírásakor jelenleg 6.377 percem van és 5-ös szintű vagyok.
2026.03.29-én érkeztem meg a szerverre, eleinte kevesebbet játszottam, mikor egyedül voltam, aztán a baráti társaságommal napi szinten el kezdtünk játszani, nagyjából 3-4 órát töltöttem el a szerveren, ahogy a munkám engedte.
Mi egy adminisztrátor feladata?
Egy adminisztrátor feladata elég sokrétű. Elsősorban a szabályzat teljeskörű ismerete, szabályzat betartása valamint betarttatása játékosokkal. Feladata továbbá a játékosok tevékenységeinek felügyelete, esetegleges szabályszegés esetén intézkedés, reportok kezelése.
Pozitív és negatív tulajdonságaim:
Negatív tulajdonságok: -Túlzottan őszinte, mely néha bántó lehet.
- Szabad szájú, ami a szívemen az a számon. (Természetesen tudom kontrollálni és a megfelelő helyzetben használni.)
- Néha az egyszerű helyzetekből a legkönnyebb megoldás helyett a nehezebbet látom meg.
Pozitív tulajdonságok: -Jó fogalmazási készség.
-Türelmes.
-Könnyen tanítható/könnyen tanulok.
- Szabad szájú, ami a szívemen az a számon. (Természetesen tudom kontrollálni és a megfelelő helyzetben használni.)
- Néha az egyszerű helyzetekből a legkönnyebb megoldás helyett a nehezebbet látom meg.
Pozitív tulajdonságok: -Jó fogalmazási készség.
-Türelmes.
-Könnyen tanítható/könnyen tanulok.
Miért szeretnél adminisztrátor lenni?
Habár még nem sok időt töltöttem el a szerveren, cirka 6 ezer percnél járok, de úgy érzem, hogy mostmár aktívan részt tudnék venni a közösség segítésében. Töltöttem már be korábban adminisztrátori, illetve adminsegédi pozíciót más szerveren, továbbá voltam már illegális frakció leadere is.
Szerveren történi aktivitásom:
Naponta 3-4 órát tudnék szánni a szerverre, ahogy ezt eddig is tettem, habár ez nem fix (lehet több és lehet kevesebb is), ez attól is függ, hogy az adott nap hogyan dolgozom. Hétvégén, akár ennél többet is tudnék szánni rá, főleg ha nem dolgozom.
Hosszú távú terveim?
Szeretném a lehető legtöbb ideig segíteni a szerver közösségét, illetve mint mindenhol és a legtöbb átlag ember számára fontos a ranglétra. Szeretném a számomra elérhető legmagasabb pozícióig elvinni.