Thomas Jacksom jelentkezés.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

OBgeri

Újonc
Szeptember 5, 2026
1
0
Karakter
Thomas Jacksom
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP​

Teljes neve: Thomas Jacksom

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 08.16.2008

Születési hely: Las Venturas

Életkor: 18
Nem: férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám:1132692

Thomas Jacksomnak hívnak. Las Venturasban 08.16.2008.-ban születtem. Szerény házban nőttem fel , sokat segítettem anyukámnak , mert nagyon beteg vols és mára már meghalt. Apám 9 évesen elhagyott minket amit akkor még nem annyira tudtam fel fogni mostanra meg már túlléptem. Ezzel meg tanultam hogy ne bizzunk meg akár kiben még ha az apukánk is. Mi után meg lett a Bachelor’s Degree végzetségem több munkát is végeztem , végül fel vettek egy futár céghez ahol elég sokat dolgoztam. Szabad időmbe sportolni , kocsikázni szoktam . Nem keresem a bajt, de kiállok az igazságért és igen is meg mondom az igazat. Ezt a munkát tiszteletel, kitartással fogom végezni. Meg teszek mindent a rend és a jó érdekében. Tudom hogy ez az a munka ami nekem kell és ami az életemnek célt ad.

📘 IC ELŐÉLET ​

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK​

Neved és Discord neved: Orbán Gergő és orbangergo_

Életkorod: 14

Játszott percek a szerveren: 2517

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 7-15 óra

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Orbán Gergő vagyok Szeged közelébe egy kis faluba Ruzsán élek . Szegedre járok suliba és foci edzésekre is. Tavasz végén szipantott be az rp világa .

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Nincs semmilyen féle tapasztalom csak videókat néztem, de nagyon szeretném kiprobálni.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2026.08.16.-án regisztráltam és még frakcióba nem voltam de jelenleg egy fuvarozó cégben vagyok.

Nem volt még semmi féle.

Nem volt névváltoztatás.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

​

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

​

Aláírás:

Orbán Gergő

Dátum: 2026.09.10
​

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Thomas Jacksom
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését.​

​

Ennek eredményeként, hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját elégtelennek ítéltük meg.​

​

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.​

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Recruitment and Employment Division munkatársait.​

​

​

Yaciel Villanueva​

Employment Officer, Recruitment and Employment Division​

Los Santos Police Department​

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.