tgf EMS

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Július 3, 2025
1
0
Karakter
Fred Garcia
emslogo5.png

Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány

elvalaszto2.png

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Fred Garcia
Anyja neve: Vlada Garcia
Születési hely, idő: West city,2000.07.08
Személyigazolvány száma: ID-PRYI791
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-WWBE791
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Las Ventura (Fort Carson)

Elérhetőség:
Telefonszáma: 1124-912
E-mail címe: [email protected]

Egyéb adatok:
Magasság: 178
Testsúly: 76
Nem: Férfi
Etnikum: Amerikai(fekete)

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: diploma
Intézmény neve: westscool
Végzettség megszerzésének ideje:: 2018.07.16

Munkaviszony:
Előző munkahelye: magas fokú taxi sofőr.
Munkaviszony kezdete és vége: 2018.08.17 vége:2023.05.1
Munkaköri leírás: jó hangulat főnök szigorú,kevés fietés
Miért hagyta ott előző munkahelyét?: főnök ki használta a főnöki rangjat,kevés fizetés

elvalaszto2.png

Out Of Character ((OOC))

Hogyan szólíthatunk?: Martin
Életkorod: 15(07.07. én leszek 15 éves)
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 2.5 3 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén?:[/COLOR]kb fél hónapja 6.000+ percem van
Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?: nem voltam.(más szeron csak)
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: nem,(szintén másik szerveren)
Csatolj UCP képet az Adminjailedről: https://imgur.com/a/sp5h0Ll
Csatolj UCP képet az Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/sp5h0Ll
Csatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről: https://imgur.com/a/sp5h0Ll
Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat) szerintem meg van az eszem hozzá.Jó RP-ket tolnánk az EMS csapatával,akár baleset STB. Más szerokon voltam alleadr is ,szerintem a tudásal nem lesz baj,mármint renélem
Miért gondolod, hogy téged válasszunk?: meg van a tudásom hozzá. Tudok normálisan elátni egy sérültet RP-vel eggyüt.szerintem nem lessz probléma
Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban:egy humoros,vicces jó lelkű csávot aki probál mindenkin segiteni.
Mesélj magadról pár mondatban: Martinnak hivnak,napi 3+ órát szoktam játszani,szabad időmbe a spanokal kint vagyunk,szoktam heti 3x box edzésre járni lakitelekre,focizgatunk néhe néhe,van amikor fifázunk haverokal.van 2 tesóm. általában szoktam hajakat vágni Barbernek fogok tovább tanulni ez volt a vágyam remélem sikerülni fog,
elvalaszto2.png

Egészségügyi kérdések

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: [/COLOR] Lehet, hogy napszúrása lett, kiszáradt, vagy túlmelegedett. Leültetném árnyékba, adnék neki vizet, és ha nem tér magához gyorsan,be szálitanánk és alaposan,meg vizsgálnánk!
Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?: Megnézem, biztonságos-e a hely. Ha igen, hűtöm a sebet hideg vízzel 10-15 percig, de nem jéggel. Nem szedem le, ami ráragadt. Letakarom tiszta ruhával, hogy ne fertőződjön el.
Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?: [/COLOR] Ha a feje, nyaka, háta sérült, vagy eszméletlen, nem mozdítom meg. Körülötte biztonságossá teszem a helyet – pl. elzárom a gázt, áramot, elhúzom, ami ráeshetne.
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!: [/COLOR] Van benne hordágy ha nem tud járni. Oxigénpalack ha nehezen lélegzik. Defibrillátor ha leáll a szíve. Kötszerek sebekre, vérzésre. Nyakrögzítő ha nyaksérült. Infúzió ha sokkot kap vagy kiszáradt
Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná erángy újraélesztés so?:

1. A[/B] hátrahajtom a fejét, hogy szabad legyen a légút. [*][B]B[/B] nézem, hallom, érzem-e a légzést. [*][B]C[/B] ha nincs légzés, aztán 30 nyomás, 2 befújás, és ezt ismétlem, amíg jön a segítség.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.