Szmerha Jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Szmerha

Újonc
Április 25, 2026
6
0
Karakter
Bobby Smerha
DqpO8q4.png

Los Santos Police Department
Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:
Bobby Smerha

Születési helye, ideje:
Los Santos, 1985.12.30

Bejelentett lakcíme:
Los Santos Motel

Legmagasabb iskolai végzettsége:
Egyetem

Telefonszáma:
1-131-645

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
Bobby Smerha és 24 vagyok, elhivatott és fegyelmezett személy, aki rendőri pályára készül. Mindig is fontosnak tartottam a rend, a biztonság és a közösség védelmét. Jó fizikai állóképességgel rendelkezem, és rendszeresen sportolok az erőnlétem fenntartása érdekében. Erősségeim közé tartozik a gyors döntéshozatal, a stressztűrés és a határozott fellépés. Kiváló kommunikációs készségeim segítenek a konfliktusok kezelésében és az emberekkel való együttműködésben. Szabálykövető, megbízható és felelősségteljes vagyok minden helyzetben. Célom, hogy rendőrként szolgáljam a társadalmat és hozzájáruljak a közbiztonság fenntartásához.

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?
Szmerha Bálint

Hány éves vagy?
18

Jelenleg hány játszott perced van?
Jelenleg még 0, de nagyon sok tapasztalatom van a(z) MTA világában Rendvédelmisként

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
Ezen a szerveren még nem

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
Nem

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
Igen

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
Szmerha Bálintnak hívnak és 18 éves vagyok. Gépésztechnikusnak tanulok azon belül CAD-CAM.-et. Több mint 4 éve játszok MTA-val mindig érdekelt az RP. Nagyon sok minden érdekel, szeretek sportólni legyen szó bármiről. Kitartó és magabiztos vagyok, és nyitott vagyok bármikor bármire. Könnyen barátkozom meg másokkal, szeretek néha hülyülni is haverokkal vagy éppen akivel játszok de nyílván egy határt betartok(tunk).

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Mert mindig a legális része érdekelt az RP-nek és ahány szerveren játszottam csak Rendvédelmis voltam. Ebben a Frakcióban van a legtöbb tapasztalatom, és ebben érzem magam a jónak.​

patrik. said:
1. Amelyik topicnál van minta azt kötelező használni.
↳ Büntetés: 20 pont
Figyut osztottam

Moderátor által szerkesztve:
Nem ez a minta, töltsd ki helyesen újra!

Ezt most zárom és elrakom.

Jó fórumozást.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.