szintek (LVL) újragondolása

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tin

Újonc
Május 6, 2026
9
5
Karakter
martin zayn
westlogomanager.png

InGame neved:
Martin Zayn

Ötleted:
Szintek újragondolása

Megjegyzés:
Egy olyan kellemetlen akadályba ütköztem, hogy összegyűjtöttem elég pénzt, hogy céget alapítsak. LVL 2-es vagyok, egy közel fullos szerverteremmel, 4 járművel - ezekbe beletartozik egy teljesen felszerelt sprinter. Ezek nem hatalmas és elérhetetlen mérföldkövek, de úgy érzem, hogy fentebb tudjak lépni a következő lépés a cégalapítás lenne, de mivel LVL 3-tól lehet alapítani és ehhez még 900 percet kell játszanom; azaz 15 órát, elég fusztráló. Ötletem az, hogy vagy ,,hamarabb" el lehessen érni a hármas szintet, vagy a cégalapítás ne legyen szinthez kötve.

Szia!
Szerintem nem kell hozzányúlni sem a szint rendszerhez, sem a céghez.
Mondom is hogy miért:

amit említettel 15 óra, az kimondhatjuk, nem sok idő, napi 2,5 óra játékkal, kevesebb mint egy hét alatt megvan.
azalatt is dolgozhatsz és ezzel további pénzre tehetsz szert.

Egy céget fenntartani nem annyi, hogy megveszed és kész.
Heti szinten van Adóteher, amit a cég számlájára feltöltött pénzből tudsz kifizetni, illetve ott vannak a céggel járó kötelezettségek akár az IRS felé is.

Úgyhogy személyes véleményem alapján nem elég a elindításához, hogy van 5.000.000$-od (a nagyobb cégformáról beszélek)

Jobb, ha addig amig meg lesz a 3-as szint, tovàbb farmolod a pénzt, így vagy úgy, és a cég elkezdése nem fog problémát okozni.

A másik indok, hogy ez a 3-as szint nem hasraütés szerint lett megálmodva, oka van.
Egy kezdő játékosnak nem annak kell az elsőnek lennie, hogy egyből céget csinál.

Ismerkedjen a “lakossággal”, ismerkedjen a várossal, a munkákkal, és ugymond szokja meg ezt az egész dolgot, ami a szerveren van.

Összességében, Nem Támogatom!

További szép napot!

• Kedvelés
Reactions: tin és aszabesz
Szia!

Direkt lett így kialakítva a szint, ezért nem lesz hozzányúlva.

• Kedvelés
Reactions: tin
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.