Szerverterem

OverLoad

Újonc
Támogató
Május 16, 2026
9
4
Karakter
Tyron Young
westlogomanager.png

InGame neved:
Tyron Young

Ötleted:
Szervergépek alkatrészeinek meghibásodásán kicsit állítani kéne. Elég idegesítő, hogy minden nap vagy minden második nap durván 2-3 szervergépnyi alkatrészt kell kicserélni úgy, hogy mindenből a legdrágább alkatrész van benne.

Megjegyzés:
Irl egy szervergép eldöcög akár évekig, ez alapján szerintem nem túl valósághű a jelenlegi rendszer.

Így is rengeteg bevétel jön be a szerverre, nem kell még ezt is turbózni.

Értem mit mondasz, nem azt mondom, hogy tévedsz de előbb megoldás kell arra, hogy a pénz kifelé is menjen a szerverről mielőtt ilyenekben gondolkodunk.

A szerverterem egy passzív jövedelmi forma, naponta 10 perc befektetett idővel eszméletlen pénzeket ki lehet venni belőle még így is amit leírsz. Élő példája tudok lenni ennek, hisz ebből vettem legalább 2-3 15+ milliós autót és egyéb mást, szóval nem szükséges ezen változtatni jelenleg.

• Kedvelés
Reactions: Zsery és OverLoad
Egyet értek azzal amit mondasz, hogy kifelé kell mennie a pénznek viszont amellett, hogy 1-1.5 óra futárkodással össze tudsz szedni kb 1 millió dollárt szerintem elenyésző az a HETI 1.5-2 millió amit szerverteremből kiszedsz. Illetve annyira nem "olcsó" a költsége főleg, hogy a legdrágább alkatrészekből van szervertermem, egy ilyen "meghibásodás" kerül 150-200k-ba.

Ez rendben is van, DE.

Mint mondtam nem állítottam azt hogy tévedsz, vagy hogy ne lenne értelme annak amit mondasz, viszont két dolog adott.
1.: Ez továbbra is passzív jövedelem, nem ennek kell lennie a fő bevételi forrásodnak ideális esetben.
2.: A fontossági sorrendet tartani kell továbbra is, ELŐBB legyen megoldva a pénz kivitele, aztán lehet az ilyeneket intézni.

Ez rendben is van, DE.

1. Ez nem is lehetne fő bevételi forrás mert többe kerül egy autó szereltetése mint amennyit termel, illetve én csak azért csinálom mert ezzel kezdtem kezdőként de már akkor is idegesítő volt pénz nélkül finanszírozni a rengeteg cserealkatrészt, nem beszélve arról, hogy legdrágább alkatrészekkel jön be belőle heti 1.5-2 millió, ami gyengébb cuccokkal még kevesebb (kezdőknek még nehezebb ezzel is).
2. a pénz kivitelét elég sok féle képpen meg lehetne oldani, ezért ne a playereket szopassuk, rengeteg megoldás lehetne arra, hogyan vezessük ki a pénzt de ez csak egy feltevés marad amíg nem cselekszik valaki.

Nem tudom támogatni ezt az ötletet!

Egyidejüleg csatlakozom a Buntold által leírt dolgokhoz.
Szerintem ezen nem kell változtatni.
Passzív jövedelmet generál, nem tekinthető fő bevételi forrásnak, ergó ne legyen prioritás, hogy jobb anyagi helyzetet teremtsen bármely más munkánál.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Zsery és Buntold

Így néz ki nekem jelenleg havi lebontásban a termem. Január és Április hónapban talán ha 5 órát foglalkoztam a termekkel, mert nem volt rá több időm, heti 1x néztem rájuk. Még ha az alkatrészeket, áramot és a netet levonom akkor is azokban a hónapokban 6 millió tiszta profitom van lényegében a semmiért.

Teljesen fölös szerintem ilyen szinten belenyúlni, türelmesek hálistennek a bérlők.

Így néz ki nekem jelenleg havi lebontásban a termem. Január és Április hónapban talán ha 5 órát foglalkoztam a termekkel, mert nem volt rá több időm, heti 1x néztem rájuk. Még ha az alkatrészeket, áramot és a netet levonom akkor is azokban a hónapokban 6 millió tiszta profitom van lényegében a semmiért.

Teljesen fölös szerintem ilyen szinten belenyúlni, türelmesek hálistennek a bérlők.
Ugyan ez a helyzet nálam is, @Gregur komám szereli nekem, hétfőnként illetve péntekenként, és egyáltalán nem vészes a kiadás. A szín tiszta profit hasonló lehet haviba mint nálad.

• Imádom
Reactions: mackós
Pontosan.

Mint írtam én is, 2 termet futtatva nem gyenge pénzeket és autókat szedtem ki a termeimből.

• Kedvelés
Reactions: mackós