[SZAVAZÁS] Elavult járművek

Körte

Zöldfülű
Modeller
Június 25, 2025
81
159
Karakter
axel preace
8DZ0ozt.png

Sziasztok.​

Az elkövetkezendő időszakban célunk az elavult járműpark frissítése.
A topik célja, hogy ezek a járművek ne általunk legyenek feltétlen eldöntve, hogy melyik jó, melyik nem, hanem a játékosok véleménye legyen a mérvadó.

Elvárások a topikkal kapcsolatban:​

- Nem a handling a kérdés. Ha gond van a handling-el, írj róla külön topic-t és foglalkozni fogunk vele.
- Minden esetben írd meg az autó pontos típusát, és írj hozzá indoklást.
- Ha van konkrét hiba a modellben, amiért úgy gondolod, hogy elavult és/vagy csak a hiba miatt nem kell senkinek, írd bele nyugodtan.

Mercedes-Benz W126 560SEC

Tudomásom szerint ez elég régi modell már, ráférne egy frissítés,
vagy akár egy teljes modellcsere egy másik "oldtimer"
Mercedes-Benz -re. (Az utóbbit rátok bíznám, hogy mire cserélnétek)​

Mercedes-Benz W126 560SEC

Tudomásom szerint ez elég régi modell már, ráférne egy frissítés,
vagy akár egy teljes modellcsere egy másik "oldtimer"
Mercedes-Benz -re. (Az utóbbit rátok bíznám, hogy mire cserélnétek)

(Reakcióval támogathatjátok ezt az ötletet,
ne a válaszokkal spammeljük tele ezt a topikot.)
Pontiac trans am, hamár 2 személyes✌️

Cadillac Escalade

2 ajtós mod-ra van szerkesztve, valamint van rajta több ismert bug is.
Ezen felül szerintem nagyon elüt a többi kocsitól a szerveren.​

Chevrolet Corvette C7

A pontos okát nem tudom, de magát a járművet általános kihasználatlanság jellemzi, szerintem elférne rajta a csere.​

Dodge RAM SRT10

Gyakorlatilag ugyan az, mint a Corvette esetében.​

Igen a mercire ráfér, ha garázsba bemész a csomija felveszi a beállított padlót.
Illetve az ablakai felhúzva legyenek csakis variánssal oldható meg.

Cadillac escalade 4 ajtós de 2 személyes modellen van, így amire megvették páran hatalmas nagy csalódást okozott nekik.

Ioniq 5 méretezésével nem vagyok kibékülve, ez az autó irl sokkal nagyobbnak nézz ki (én meglátásom szerint, múltkor pont 10 percig elemeztem, továbbá nagyon nem illik a szerver környezetébe)

Zl1 kasztniján igazítani kell egyik oldalán jobban kint van a kerék, ugyanez a gond a Lamborghini huracannal is

Tűzoltóautó méretei drasztikusan kicsi, egy packer sokkal nagyobbnak tűnik

• Kedvelés
Reactions: Misi
Szerintem egy Jeep Wrangler -> Hummer H1 csere jó lenne, szerintem elavult maga a modell és úgy magában a design is, viszont egy Hummer H1 jóval jobban személyre szabhatóbb, több elem is akár hozzá, amivel kibővíthető lenne, illetve frakis kocsi is lehet belőle olyan FKnál ahol indokolt.

Személyszerint a BMW M4-el van bajom, ugyan is BMW M4-et várásolnék nem M4CS-t ha mindenképp maradni kellene az M4CS-nek kerüljön be az Exkluzivak közé, De én jobban támogatnám a másik M4 modellt a 2021-esből.

Nissan Silvia S14: A gondom vele az hogy a külön vásárolható Body elemekre nem megy rá a Matrica és összkép rontó miútán megcsinálod és azt látod h puff nincs rajta semmi

EDIT: E60ra kerülhetne több variáns az M Pack-os 30d, az elejére egy Lip és egyebek ezt a modellezőre biznám remélem meghalgatják az ötletem

Utoljára szerkesztve:
  • Fire
Reactions: mikRobi
BMW M8 Competition

Az autó helyenként tartalmaz M8 vonásokat, a hátulja egyáltalán nem esztétikus, elavult a modell. Nem cserélném, inkább egy ráncfelvarrásra ítélném.

• Kedvelés
Reactions: WalterPapy
Audi A6-on nem a legszebb a modell, megnéznék helyette egy másik audit.
BMW M5 E34-et se látom kihasználva, bár a nosztalgia kicsit ellenem beszél, helyére raknék egy E30-at, meseszép az az autó.

Mercedes E250 Estate helyett is megnéznék egy újabb modelt a szerveren. Nem feltétlen kell legyen ugyanúgy Mercedes, egy kombi amerikai autót is eltudnék képzelni helyette például Buick Regal TourX

Cadillac Escalade helyett egy GMC Yukon vagy Chevrolet Suburban

Chevrolet Corvette C7 helyett jöhetne a C8

Chevrolet Camaro ZL1 helyett a 2022-es ZL1 sokkal jobban néz ki!

Dodge Ram SRT10 helyett Dodge Ram 1500

Audi A6 helyett meg egy 2008 Pontiac G8

És nem tudom melyik autó helyett de egy 2016 Dodge Viper ACR-t szívesen használnék

Audi A6-on nem a legszebb a modell, megnéznék helyette egy másik audit.
BMW M5 E34-et se látom kihasználva, bár a nosztalgia kicsit ellenem beszél, helyére raknék egy E30-at, meseszép az az autó.
Az audi a6-ot érdemes megnézni valóban. Szóljatok ha csak nálam ez a helyzet de a kaszni tükröződése nagyon zavaró. Én használnék a6-ost de idegesít ez a jelenség.

• Kedvelés
Reactions: kodeein. és Zsery
Látva, hogy előttem többen is ajánlottak cserére olyan autókat, amik nem feltétlenül modellhibásak, csak egyszerűen nem tetszetősek a közösségnek (és ha már szóba kerültek egyébként szép modellel rendelkező típusok is mint pl. az M5 E34) én bedobnám a Wiesmann MF5-öt. Magával a modellel itt sincs különösebb probléma tudtommal, de az autó alapból nagyon megosztó, és még nem találkoztam olyan játékossal, akinek tetszett volna.

A helyére kerülhetne akár ezek közül valami:
Honda NSX-R GT
Ferrari Enzo
Ferrari F50
Valamelyik Pagani (pl. valamelyik Zonda vagy Huayra)
Lamborghini Diablo GT
Lamborghini Countach
McLaren F1
Mercedes-Benz SLR McLaren
Valamelyik Koenigsegg (pl. CCX vagy Agera)
Lexus LFA

Ezek csak ajánlások, nagyjából passzolnak abba a kategóriába, mint amik a ládában találhatók.

Csatlakozok az előttem szólóhoz, a Weismann NAGYON népszerűtlen a többi társához képest és tekintve hogy csak ládából lehet szerezni (ami NAGYON ritka és NAGYON drága), nem hiszem hogy jó ötlet hogy legyen benne olyan autó ami gyakorlatilag egy hatalmas csalódás ha kinyitod.

Az SLR McLaren -t, valamint a Pagani Zonda R -t nagyon tudom támogatni a fentiekből.
Esetleg még ezek se lennének rosszak ide :
- Saleen S7
- Mercedes SLS AMG
- Henessey Venom GT
- Maserati Granturismo

Chevrolet Corvette C7

A pontos okát nem tudom, de magát a járművet általános kihasználatlanság jellemzi, szerintem elférne rajta a csere.
Ha ezt mindenképpen cserélni kell, én egy C8-at javasolnék ( 2024 Chevrolet Corvette C8 )
Dodge RAM SRT10

Gyakorlatilag ugyan az, mint a Corvette esetében.
Ezzel teljesen egyetértek, nagyon régi modell. Alig használja már valaki. Ennek a helyére én egy 2026-os GMC Sierra 1500 Regular Cab-ra gondoltam.
Wiesmann MF5-öt. Magával a modellel itt sincs különösebb probléma tudtommal, de az autó alapból nagyon megosztó, és még nem találkoztam olyan játékossal, akinek tetszett volna.
Nekem tetszik ez a modell, de ha ezt is cserélni kell, én inkább egy Toyota GR GT-t képzelnék el a helyére.