Strahinja Francesco jelentkezési lapja

HRicsi007

Újonc
Szeptember 6, 2026
1
0
Karakter
Jimmy Falcone
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)​

Személyes adatok:
Teljes neve: Strahinja Francesco
Anyja neve: Milica Francesco
Születési hely, idő: Szerbia, 1990.02.19
Személyigazolvány száma: ID-UDDF5799
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-ILRJ5799
Állampolgárság: Szerb/Afró Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Ganton
Telefonszáma: 1-128-383

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Egyetem
Intézmény neve:Los Santos High School
Végzettség megszerzésének ideje: 2023.05.15

Out Of Character ((OOC)):​

Hogyan szólíthatunk?: Ricsi vagy Jimmy(egy rp karakterem miatt rajtam maradt)
Életkorod: 18
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: Komolyabban 3-4 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2025.07.29
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Még nem nagyon , de érdekel
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/lQq1AEZ
Mesélj magadról pár mondatban: Hoffmann Richard nak hivnak 18 éves vagyok, Szerbiában élek egy kis faluba nemrég fejeztem be a középsulit. Jelnleg egy izraeli repülőgép alkatrész gyárban dolgozok. A hobbiaim:Horgászat, autó bütykölés és haverokkal lógni.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:​

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Kimerültség, Kiszáradás, Hőguta. El helyezném hűvös helyre, megnézem a pulzusát, folyadék hiány pótlása ha nagyon komoly baja van hívnám a mentősöket.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Le hűteném hideg vízzel majd bekötném.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Ha magasról leesik valaki vagy gyanus a gerinc sérülés.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Először lekapcsolom a biztosytékokat, utána megnézem van e por oltó ha van azzal eloltom ha nincs akkor homokkal oltom el.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: Hidraulikos feszytő-vágó:Közlekedési baleseteknél Poroltó:elektromos tüzvész eseteén Létra:magas ban lévő helyekhez Légzőkészülék:Füstel vagy mérgezőgázokkalteli zárt terekben biztositja a levegőt Tömlő.Tűzoltásra
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: Defibrilátor:ujjraélesztés mentőágy:Beteg szállytásra vérnyomásmérő:lemérni a vérnyomást nyakrögzítő:Ha magasről esne ki EKG:szivritmuszavarok érzékelésére használni

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.09.24
Aláírás: Strahinja Francesco​
LSFD.png
​