Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Strahinja FrancescoAnyja neve:
Milica FrancescoSzületési hely, idő:
Szerbia, 1990.02.19Személyigazolvány száma:
ID-UDDF5799Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-ILRJ5799Állampolgárság:
Szerb/Afró AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
GantonTelefonszáma:
1-128-383Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
EgyetemIntézmény neve:
Los Santos High SchoolVégzettség megszerzésének ideje:
2023.05.15Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
Ricsi vagy Jimmy(egy rp karakterem miatt rajtam maradt)Életkorod:
18Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
Komolyabban 3-4 éveMióta játszol a WestMTA szerverén?
2025.07.29Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
Még nem nagyon , de érdekelCsatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/lQq1AEZMesélj magadról pár mondatban:
Hoffmann Richard nak hivnak 18 éves vagyok, Szerbiában élek egy kis faluba nemrég fejeztem be a középsulit. Jelnleg egy izraeli repülőgép alkatrész gyárban dolgozok. A hobbiaim:Horgászat, autó bütykölés és haverokkal lógni. Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Kimerültség, Kiszáradás, Hőguta. El helyezném hűvös helyre, megnézem a pulzusát, folyadék hiány pótlása ha nagyon komoly baja van hívnám a mentősöket.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Le hűteném hideg vízzel majd bekötném.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Ha magasról leesik valaki vagy gyanus a gerinc sérülés.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Először lekapcsolom a biztosytékokat, utána megnézem van e por oltó ha van azzal eloltom ha nincs akkor homokkal oltom el.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Hidraulikos feszytő-vágó:Közlekedési baleseteknél
Poroltó:elektromos tüzvész eseteén
Létra:magas ban lévő helyekhez
Légzőkészülék:Füstel vagy mérgezőgázokkalteli zárt terekben biztositja a levegőt
Tömlő.Tűzoltásra
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Defibrilátor:ujjraélesztés
mentőágy:Beteg szállytásra
vérnyomásmérő:lemérni a vérnyomást
nyakrögzítő:Ha magasről esne ki
EKG:szivritmuszavarok érzékelésére használniJELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.09.24
Aláírás: Strahinja Francesco
Aláírás: Strahinja Francesco