Spencer jelentkezési lapja

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Varacskos345

Újonc
Július 12, 2026
5
0
Karakter
SPencer james
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP
Teljes neve: Finton Spencer
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2007.06.10.
Születési hely: 3912 Pine Hollow Court, Cedar Ridge, Montana 59847, USA
Életkor: 19
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1-130-645

Spoiler: Önéletrajz csatolása ((Legalább 7 mondat!)) Egy férfi aki nagyon szeret autót vezetni és az álma hogy rendőr legyen.Nem egy FBI titkos szolgálatához akar tartozni hanem csak autózni ha néha butaságot csinálnak az úton azt a személyt helyre rakni.Nem az észét hanem a szívét követi.Nem vagyok erőszakos, sem magamnak való.Csupán az a célom hogy elérjem az álmaim.Nagyon szeret társalogni de nincs kizárva a küzdő sport se.Szeretek karatézni, Persze nem akarom hasznáni csak ha nagyon nagy a baj.

📘 IC ELŐÉLET
Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ X] Nem
Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ X] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
💬 OOC INFORMÁCIÓK
Neved és Discord neved: Benett DC: Szalvéta
Életkorod: 18
Játszott percek a szerveren: 2750 perc
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 1-2 óra. Ez évközben változó mivel gimi 4-be megyek.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás A nevem Benett 18 éves célom elvégezni a gimnáziumot majd katonai úton mentő helikopteres lenni.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Nem vagyok egy Swattos tag de naggyából tudok ezt azt. Tudom, hogy autó úton mikor milyen fajta chekket kell írni pl.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Eddig nem voltam egy frakcióban sem nem rég kezdtema westMTA szerveren játszani és egyből be szippantott és megtetszett a rendőrök munkája

Spoiler: Kitiltások / Adminjailek
Spoiler: Névváltások 📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
(megjeggyzés: csak annyi röviden, hogy nincs mikrofonom a telefonom inkább felejtős szóval ha lehet meg lehetne oldani hívás nélkül.)
Aláírás:
Sztarek Benett.
Dátum: 2026.07.18.

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Finton Spencer
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését.

Ennek eredményeként, hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját elégtelennek ítéltük meg.

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Recruitment and Employment Division munkatársait.

((Pár napos jail, illetve a mintát sem sikerült kitölteni, próbálkozz később.))​

Jonathan Ortiz​

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.