Adminisztrátori jelentkezés
smith
Bemutatkozás
Petinek hívnak, de az internet világában főként a smith nevet használom. Jelenleg 24 éves vagyok, első éves felsőoktatási tanulmányaimat végzem tanító szakon. A főiskolai mindennapjaimat megelőzően 2 év 5 hónapot hivatásosként dolgoztam. Az MTA világába körülbelül 2014-be csöppentem bele egy osztálytársam biztatására. Ebben az időszakban kezdtem beletanulni a szerepjátékba és szinte az első pillanattól kezdve magával ragadott, ennek az eredményeként még a mai napig szívesen töltöm szabadidőm jelentős részét a játékkal. Az évek alatt több szerveren igyekeztem érvényesülni és a legjobbat kihozni az általam tanultak alapján. Jó pár szerveren volt lehetőségem adminisztrátori szerepet betölteni különféle szinteken, törekedve mindig a legjobbat kihozni a rám rótt feladattal.
Aktivitás
Napi szinten általában 2-3 órát tudok aktívan jelen lenni a szerveren, ez a hétvégén több időt is jelenthet.
Kitiltások, Adminjailek (UCP képek)
Véleményem szerint egy adminisztrátor feladata
a szabályok betartása és betartatása. Számomra mindig is fontos volt, hogy egy admin a játékosokért legyen és segítse őket a legjobb tudása szerint. Fenntartani a szabályzatban meghatározott pontokat, hogy a játékosok a szerverre szánt idejüket probléma mentesen tölthessék el.
Miért pont én?
Úgy gondolom, hogy az MTA pályafutásom során rengeteget tanulhattam másoktól, megannyi tapasztalatot gyűjtöttem, amit a jövőben kamatoztatni szeretnék és az eddig megszerzett tudásommal segíteném a WestMTA közösségét is. Emellett jó emberismerőnek tartom magam amit a volt munkahelynek is köszönhetek. Szeretek az embereknek segíteni ha esetleg nem értenek valamit vagy bajban vannak akár egy játékban vagy éppenséggel a való életben.
Pár jó és rossz tulajdonságom
- alapos
- ambiciózus
- döntésképes
- időnként lusta
- hirtelen haragú
- túlgondoló
Végszó
Megszeretném köszönni mindenkinek aki időt szánt a lapom áttekintésére és esetleg eljutott a végéig. Igyekeztem a legfontosabb információkat megosztani veletek az eddig elért ‘karrieremmel’ kapcsolatban.
Roger Jays