Slider AS jelentkezési lapja

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Slider

-.-
Veterán Globális Moderátor
Május 15, 2025
120
45
Karakter
James Dannel Vincenzo
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Olivérnek hívnák a valóságban. Jenleg a tizenkilencedik élet évemet töltöm be. A szerveren James Dannel Vincezo név alatt vagyok megtalálható.

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.

Sziasztok! Olivérnek hívnak, 19 éves vagyok. Jelneleg gépbeállítóként dolgozom, egy parketta gyárban. Hobbiaim közé tartozik a biciklizés. Oda figyelő, megértő, tisztelet tudodnak érzem magam. Mindig is szeretem az embereknek segíteni akiknek csak tudtam, és ahol csak tudtam ott segítek. Igazából ennyit tudok elmondani magamról, ami fontos.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Adminjail + ban kép

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Jenleg: 11.279 perccel rendelkezem a szerveren.(A lap írása ideje alatt, de fent tartom a változás jogát.)

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Azért szeretnék a szerveren Adminsegéd pozíciót betölteni, mivel szeretek segíteni az embereknek valamint, az új és kezdő játékosoknak egyaránt.

Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminség feladatai közé tartozik, levegyék az adminokról a terhet kisebb nagyobb kérdések esetén. Az új játékosok segítése kérdés esetén.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Ez egy remek kérdés, amelyre nehéz választ adni. Én szerintem azért érdemes engem választani, mivel úgy gondolom van tapasztalom a szerveren.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságok: gyorsan tanulok, odafigyelő, segítőkésznek gondolom magamat.
Negatív tulajdonságok: ritkán előfordul a lustaság, túl vállalom magam, túlgondoló vagyok.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen szeretnék a későbbiekben Adminisztrációs pozíciót betölteni. Azért szeretném a későbbiekben betölteni az említett pozíciót, mivel mindig érdekelt az adminisztrátori pozíció.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?

Napi szinten közel három órát tudnék a szerveren eltölteni, amelyből az Adminséged feladatokra is ugyan ennyit tudnék fordítani.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Én véleményem szerint a következő három kezdő helyszín amit meg kell ismernie egy kezdő játékosnak.

Városháza: A városháza azért fontos, mivel itt tudja kiváltani a személyi igazolványát, valamint amint megcsinálta a vezetői engedélyt, azt is itt tudja majd kiválltani. Amennyiben a későbbiekben lenne ingatlanja. Abban az esetben itt tudja bejelenteni majd.
Autósiskola: Benne van a nevében is miért fontos. Itt tudja megszerezni a vezető engedélyét. Amelyet később a Városházán tudja majd kiválltani.
Kórház: Nem utolsó sorban a kórház lenne a harmadik helyszín. A kórházban ellátják az orvosok, amennyiben valamilyen sérülés érné.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Első sorban felvázolnám neki, hogy ez egy RolePlay szerver ahol szabályok vannak, amiket be tartani különben egy Adminisztrátor szankcionálhat ha valamelyik szabálypontot nem tartjuk be. Miután ezt megtárgyaltuk, elmondanám neki a fontosnak mondható helyszíneket legyen tisztában mit merre talál meg. Elmondanám mivel tud pénzt keresni a szerveren első körben, utána milyen hobby munkát érdemes csinálnia gondolok itt horgászat, detektorozás, és még sorolhatnám.
(Muurayi javalastára írtam újra a jelentkezési lapot.)

• Imádom
Reactions: riczu
image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​

• Imádom
Reactions: Slider
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.