- Március 3, 2026
- 32
- 21
- Karakter
- Cloe Winslow -

Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Fórum neved / Beceneved?
- @#Sleazy I Cloud -
Életkorod?
- 14. -
Discord neved?
- clouud_12 -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Március 3, 2026 -
Aktívan játszol a szerveren?
- Igen. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Még nemvolt. -
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
- Azért mert szeretném kipróbálni magam ebben a pozícióban, mivel eddig sehol se volt lehetőségem ilyen pozíciót kitölteni.
-
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Abban, hogy minden kisebb dolgot/problémát megoldani és lehetőleg a legjobb én-emet mutatni a kezdő fórumosok felé. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Hát, napi 1-2 óra. -
Van egyéb megjegyzésed?
- nincs. -
- @#Sleazy I Cloud -
Életkorod?
- 14. -
Discord neved?
- clouud_12 -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Március 3, 2026 -
Aktívan játszol a szerveren?
- Igen. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Még nemvolt. -
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
- Azért mert szeretném kipróbálni magam ebben a pozícióban, mivel eddig sehol se volt lehetőségem ilyen pozíciót kitölteni.
-
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Abban, hogy minden kisebb dolgot/problémát megoldani és lehetőleg a legjobb én-emet mutatni a kezdő fórumosok felé. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- Hát, napi 1-2 óra. -
Van egyéb megjegyzésed?
- nincs. -