Sky Ebenhard, jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sky Ebenhard

Újonc
Február 9, 2026
7
1
Karakter
Sky Ebenhard

DqpO8q4.png

Los Santos Police Department
Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:
-Sky Ebenhard-

Születési helye, ideje:
-2002.07.17 New Orleans-

Bejelentett lakcíme:
-Jelenleg még hotel lakó, nemsoká változik-

Legmagasabb iskolai végzettsége:
-West Point, akadémia-

Telefonszáma:
-1-130-458-

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-New Orleans-ban születtem ,2002 nyarán. Apám, papám, és dédapám is rendvédelemnél ,illetve katonaként szolgált, én pedig a tengerészgyalogságnál voltam, East Coast-on.
volt szerencsém már mindenféle emberhez, legyen az bőrszín, beszédstílus, viselkedési forma, nagyjábol megtanultam kezelni is őket.. és moist itt is vagyok, Los Santosban,
ahol szeretnék ujra akcióba lendülni, ezuttal habár nem zöld, terepruhában, az éj leple alatt, vagy egy hummerben nyomorogva, hanem mint teljes értékűm, hivatásos rendőrként,
amit esetleg, idővel tovább is szeretnék vinni-

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?
-Máté-

Hány éves vagy?
-24-

Jelenleg hány játszott perced van?
-10142-

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-még nem, csak egy másik szerveren, ott viszont NAV-os, és PD-s.-

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Még soha-

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen, mindkettővel-

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Noshát, máté vagyok, 24 éves, bár már egyszer leírtam. mint ooc, én főképpp faiparban vagyok, asztalos végzettséggel, persze ácsként, mert miért is ne? azon kívül menyasszonyom van, már lassan egy éve, és ha isten is úgy akarja, idén elkezdek motorozni.
Azon kívül, ha jellemezni akarnám magam, azt mondanám hogy alkalmazkodó természetű vagyok, dolgoztam már sok emberrel, és elhihetitek ha volt közöttük jópár furcsa szerzet.
éshogy miért játszom? talán hogy kicsit kiszakadjak a saját világombol, és felvehessem egy másik ember bőrét, habár tudatában vagyok annak hogy ez lényegében játék(?). -

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-A válasz egyszerű. Túl sok időt töltöttem a szerveren úgy hogy nem tartoztam sehova. Épp itt az ideje hogy én is része legyek ennek a hatalmas képnek, amit mi csak szervernek hívunk.-​

• Kedvelés
Reactions: yac'
MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Sky Ebenhard
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.

Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.

Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.

Sok sikert kívánunk.

Yaciel Villanueva

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.