- Március 13, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Scott Cole
IC ADATLAPTeljes neve: Sergei Romanov
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2006.09.10
Születési hely: Las Venturas
Életkor: 20
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1-132-295
Sergei Romanov vagyok 20 éves. Las Venturasban születtem, szüleim Orosz származásuak. Apám katona volt és az áltata megtanult tisztelet miatt döntötem úgy hogy rendőrnek szeretnék jelentkezni. Sportos vagyok mivel a szabadidőmet általában futásal és külöböző edzésekel töltötem. És szeretem az autokat. Az eddigi fizetésem és megspórolt pénzeimet az autokra költötem. A sport és az SUV típusu autok a kedvenceim.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[x] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Bence DC:lajdbl
Életkorod: 18
Játszott percek a szerveren: 123
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 3-4 órát vagy többet is tudok rá fordítani.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Jövőre teszem le az első szakmámat és utána tervezek le rakni még egyet. A szerver nagyon felkeltete az érdeklődésemet ezért szeretném ki próbálni ezt a frakciot.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Az amerikai szerepjáték megy nekem de még külön rendvédelmi szerepjátékal még nincs.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025.08.10 Itt WestMTA-n nem voltam még frakcióban.
Nincs
Nincs
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Sergei Romanov
Dátum: 2026.05.22
Sergei Romanov
Dátum: 2026.05.22