Santiago Rivera - Jelentkezési lap

Muffin

Újonc
Július 26, 2025
5
1
Karakter
Santiago Rivera
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Laci
Hány éves vagy? 18
Mutatkozz be röviden. Ugye mint említettem László vagyok, 18 éves Szolnok vármegyében élek jelenleg, szeretem az RP szervereket, haverral több éve játszunk, habár vannak nagyobb kihagyások, szeretek esténként sétálgatni és haverokkal lógni.
Mi az accountod ID-je? 5439
Hány játszott perccel rendelkezel?2388
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Változó, de szerintem napi 1 - 2 órát tudok, kb heti 10 - 14 órát max
Rendelkezel Discord fiókkal? [+]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [+]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Santiago Rivera
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2003.01.03
Édesanyja leánykori neve: Angelica Ochoa
Bejelentett lakcíme: Nincs
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Nem
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[+]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnék egy jó közösség tagja lenni, illetve az embereken segíteni, és amúgy is kisgyerek korom óta érdekelnek az autók.
Miért Önt válasszuk? Remek problémamegoldó képességgel rendelkezem , valamint csapatban kiválóan tudok dolgozni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[+] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?

A motorolajat átszűri, így védve a motort a kopástól.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Sokféle oka lehet igazándiból , mint pl hibás vízpumpa, kevés hűtőfolyadék stb stb
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj védi , hűti a motor alkatrészeit, és a számok az olaj folyósságát jelöli
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kiolvassa az autó hibakódját.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Régi olaj leengedése -> Olajszűrő csere -> csavar visszarakása -> új olaj -> szivárgás és szint ellenőrzése.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Santiago Rivera

Kelt: 2026.06.29 Los Santos

• Fire
Reactions: Marci221
Tisztelt Santiago Rivera!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png