Samanta Morrez jelentkezési lapja

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Loránd

Újonc
Október 30, 2025
4
0
Karakter
Samanta Morrez
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Samanta Morrez

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2000.02.22

Születési hely: Los Santos

Életkor: 26

Nem:

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: 1-129-522

A nevem Samanta Morrez,2000.02.22 születtem Los santosba.Kis koromba el mentem anyukámmal Európába de amikor fel nőttem akkor vissza jöttem Amerikába.Pár hónapja lett meg az egyetemen mert 2 évet tanultam a nyelvet folyékonyan.Rengeteget járok biciklizni és versenyekre járok amibe mindig top 3 ban benne vagyok.Tudok csapatban dolgozni,és jól végzem a munkám.Szeretek dolgozni olyan munkát amit szeretek.Szeretem a kocsikat és azzal szoktam utasokat számítani.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
    • [ x ] Soha
    • [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
    • [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
    • [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Loránd,lorand4641

Életkorod: 15

Játszott percek a szerveren: 3782

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 20-25 óra

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Sziasztok Lorandnak hívnak.15 éves vagyok és Székelyföldön élek egy városban.Szabad időmben számítógépes játékot játszók a barátaimmal vagy a szüleimnek be segitek a mezőgazdaságunkba.Most a barátommal nyitottunk egy YouTube csatornát ahova videokat töltünk fel.a hobby a biciklizés szoktam járni hosszú távakra.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? tavaly októberben keztem most tértem vissza agusztus második hetén.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Samanta Morrez

Dátum: 2026.09.10

MTk4Nzg4Mg.png

Mrs. Samanta Morrez
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését.

Ennek eredményeként, hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját elégtelennek ítéltük meg.

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Recruitment and Employment Division munkatársait.

Yaciel Villanueva​

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.