Salvatore Gino jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

EgOn

Barangoló
Augusztus 28, 2024
25
4
Karakter
Salvatore Gino
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP​

OOC RÉSZ​

Hogyan szólíthatunk? Egon.
Hány éves vagy? 21.
Mutatkozz be röviden. Egon vagyok, 21 éves, jelenleg vadgazda mérnöknek tanulok. Szabadidőmben szívesen motorozom és vadászom, emellett rendszeresen játszom MTA-val, amelynek közösségében már közel tíz éve jelen vagyok. Megbízható, együttműködő és tanulékony embernek tartom magam, aki a rábízott feladatokat igyekszik mindig lelkiismeretesen elvégezni.
Mi az accountod ID-je? 2576
Hány játszott perccel rendelkezel?10 382
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15-21 óra.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! [URL]https://i.imgur.com/ShqrX2w.png[/URL]
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen.

IC RÉSZ​

Teljes neve: Salvatore Gino
Születési helye: Los Santos.
Születési ideje: 2004.10.17.
Édesanyja leánykori neve: Elena Moretti
Bejelentett lakcíme: Nincs.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen, rendelkezem autójavítói tapasztalattal. Szakmai tanulmányaim során elsajátítottam a gépjárművek szerkezeti felépítésével, karbantartásával és hibafeltárásával kapcsolatos alapvető ismereteket.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[x]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mivel szeretnék egy rendezett és szakmailag elismert műhelyben dolgozni. Illetve a családomban apám és nagyapám is autószerelő volt. Megígértem, hogy egyszer majd tovább viszem ezt a vonalat, szerintem itt az alkalmam erre. Szeretném a tudásomat, szakmámat tovább fejleszteni és a csúcsot elérni.
Miért Önt válasszuk? Megbízható, pontos és felelősségteljes munkavállalónak tartom magam. A rám bízott feladatokat minden esetben körültekintően végzem el, és különösen fontosnak tartom, hogy a javított gépjármű biztonságos állapotban kerüljön vissza a tulajdonosához. Imádok jó hangúlati és összetartó csapatban dolgozni. Hosszú távon lehet rám számítani ezt megígérem.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK​

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy a motorolajból kiszűrje a működés során a port és egyéb szennyeződéseket.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését leggyakrabban a hűtőfolyadék alacsony szintje vagy szivárgása, a termosztát meghibásodása, a hűtőventilátor működésképtelensége, a vízpumpa hibája, illetve a hűtő eltömődése vagy sérülése okozhatja.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj kenést biztosít, csökkenti a súrlódást és hűti a motort. A számok a viszkozitást jelölik: az első szám (W = winter) a hideg, a második a meleg oldali viszkozitást mutatja.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A jármű hibakódjainak kiolvasására és a problémák gyors azonosítására szolgál.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motort rövid ideig járatom A járművet sík, stabil felületen rögzítem Eltávolítom az olajbetöltő sapkát, majd az olajteknő alá helyezem a megfelelő űrtartalmú gyűjtőedényt. kicsavarom az olajleeresztő csavart, és megvárom, amíg a használt motorolaj teljesen kifolyik. Leszerelem a régi olajszűrőt, majd megtisztítom annak felfekvő felületét. Az új olajszűrő gumitömítését vékonyan bekenem friss motorolajjal A leeresztőcsavarra új tömítést helyezek, majd azt a gyártó által meghatározott nyomatékkal visszaszerelem. A betöltőnyíláson keresztül fokozatosan betöltöm az előírt mennyiségű friss olajat. Visszahelyezem az olajbetöltő sapkát, beindítom a motort, és ellenőrzöm, hogy az olajnyomás-visszajelző rövid időn belül kialszik-e.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.​
Aláírás:Salvatore Gino.
Kelt: 2026.09.06.
​

Tisztelt Salvatore Gino!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Salvatore Gino!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.