SAFACE-Szabályzat módosítás

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

aMárkooo

Zöldfülű
Május 24, 2025
84
42
Marosvásárhely
www.formula1.com
Karakter
Zeki Apak
westlogoglobmod.png

Ötleted:
SAFACE Szabályzat módosítása.
-Tilos OOC eszközökkel készült vagy szerkesztett tartalmak használata.-
Ez a szabálypont átírása és átgondolása. Kép szerkesztése szerintem teljes mértékben belefér egy posztban, mivel vannak olyan RP szituációk, amiket IG nem tudsz láthatóan kivitelezni. Amennyiben belefér ez az RP kereteibe és a San Andreas stílusába. Amit viszont szerintem tiltani kellene ,azok az AI képek teljes körü használata a platformról ,nagyon nem néz ki jól jelenleg sem a SAFACE feed-je, 5 képpből szinte mind az 5 teljes mértékben egy AI kép ami teljesen eltér a San Andreas stílusától.

Megjegyzés:
Szerintem ha San Andreashoz kötődünk és ezzel játszunk legalább egy ennyit nem ártana megtartani, maradjunk hűek a játék stílusához és ne akarjunk olyan képeket létrehozni ,ami inkább hasonlít egy GTA V Rp szerverhez. Nagyon elrontja véleményem szerint az egész feelinget.
Mivel nincs jelenleg hely ahova feltölteni a SAFACE-el kapcsolatos ötleteket amiatt nyitottam ide.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Slider és Nemes
1001% Támogatom!!
5-10perc alatt lehet egy igényes képet készíteni az adott F1 paneles animációkkal és egy lite-osabb szerkesztéssel. Egy kis kreativitása van mindenkinek és nem kellene rászorulni az AI-ra egy ilyen egyszerü feladatnál. Ha már RP-zel akkor te csináld , ne az AI.

• Imádom
Reactions: aMárkooo
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.