Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Krisztina , Christine Everett, 28éves
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Édesanya vagyok, itthon vagyok a kislányommal. Rymama a becenevem, a rám bízott feladatokat igyekszem mindig jól elvégezni. Eddigi munkáim közé tartozik az LSFD főleaderség.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
26600perc
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Segíteni szeretnék a playereknek, mint az öreg motorosoknak mint az új és kezdő játékosoknak.
Mi az Adminsegéd feladata?
Playereknek segítség különböző kérdésekben, szabályzat ismertetése olyan embereknek, akik még nem játszottak RP szerveren, illetve különböző szerver mechanikai parancsok és scriptek bemutatása/elmondása.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Muurayi ajánlásával. Azért mert kedves vagyok, mindig másokat veszek előtérbe.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Emberséges, feladat tudatom magas, empatikus vagyok
Negatív: Néha ki tudok akadni, ha nagyon gyorsan írok néha tévesztek betüt, néha túlgondoló vagyok
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Nem
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
A kötelező időt tudnám vállalni, ezt az időt szinte teljes egészében az Adminsegéd feladatokra fordítanám.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Mert itt tud iratokat elkészíteni, ingatlant bejelenteni, és munkát vállalni
Korház: Különböző sérülések miatt, ami egy kezdő játékosnál jobban előfordulhatnak
Autósiskola: Jogosítvány szerzés miatt
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Először is elmondanám neki, hogy ez egy Role Play szerver, ahol szabályok vannak, ennek be nem tartása során a szerveren büntetéssel jár (Kick, Jail, Ban). Elmondanám neki, hogy a teljes szabályzat fent van a honlapon (westmta.com). Ezután elmagyaráznám neki, hogy mit merre talál meg (pl: térképen), elmondanám neki a városházán lévő munkákat, illetve az olyan hobby munkákat, amit nem a városházán tud elkezdeni.