- Június 6, 2026
- 13
- 3
- Karakter
- Ryan Mishel
IC ADATLAPTeljes neve: Ryan Mishel
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 12.08.2000
Születési hely: New York
Életkor: 25 éves
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1127918
Ryan Mishel 25 éves srác aki New York Városába született,amennyire gazdagsággal teli a város annak ellenére ő szegény családba született. Apukája Ryan Edward 7 évig szólgált a Metro Police állományába. Edward sok mindent meg tanított Mishel-nek elmesélte az élményeit illetve a tudását avval a reményel hogy fia ezt a tudást felhasználhatja egy jobb jövő érdekébe.Ryan elkezdett egyetemre járni hogy az eddigi tudását tovább csiszólja. 2026.07.23. napján sikeresen elvégezte az egyetemet.A tudásával New York-ba elhelyezkedett ő is a Metro Police csapatába.A New York-i Metro Police vállalat feloszlott ezért Mishel Munka nélkűl maradt.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ X ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Krisztián mr.wolfy.original
Életkorod: 25 éves
Játszott percek a szerveren: 7542perc
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 2-3 órát (1 hétre 15 óra)
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Krisztián-nak hívnak egy 25 éves munkás srác vagyok. Szabad időmbe sokat vagyok gép elött illetve gépezés Mellett szeretek kirándúlni és csatangólni. Kicsit lobbanékony a természetem de a játékos társaimmal mindig tisztelet tudóan viselkedek. Szeretek barátkozni És Csapatba játszani.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Régebbi Amerikai MTA RP szervereken voltam Metro Police-ba illetve Sherif állományba.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Registráltam: 2024.08.29-be Egyedűl a(z) LSFD-be voltam mint Tűzóltó és mentős.
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Ryan Mishel
Dátum: 2026.08.31
Ryan Mishel
Dátum: 2026.08.31