- Június 6, 2026
- 13
- 3
- Karakter
- Ryan Mishel
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
KrisztiánHány éves vagy?
25 évesMutatkozz be röviden.
Krisztián-nak hívnak 25 éves srác vagyok. Szabad időmbe fílmet/animét nézek, illetve nem maradhat ki az MTA világa.Dolgozó ember vagyok de mindig jut időm a szervere. Lobbanékony vagyok de nem kiabálok és társai. Szeretek barátkozni illetve kicsit félénk vagyok de ezt tudják páran.Mi az accountod ID-je?
483Hány játszott perccel rendelkezel?
6613percMennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
100 óraRendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/uOy5tJ2Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen Elfogadom teljes mértékbe!IC RÉSZ
Teljes neve:
Ryan MishelSzületési helye:
Los Santos HospitalSzületési ideje:
2001.04.19Édesanyja leánykori neve:
Ryan EmillyBejelentett lakcíme:
El CoronaRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Rendelkezem!Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretném a Tapasztalatomat felhasznáni egy jobb cél érdekébeMiért Önt válasszuk?
Megbízható vagyok,Precízen végzem a munkámat, Nem riadok meg a kihívásoktól,Szeretek csapatba dólgozni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[-]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Olajszűrő feladata az olaj-ba található szenyeződéseket illetve a koszokat szűri ki belőlle.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A Motor túlmelegedését okozhatja a kevés Olaj szint vagy nem megfelelő Motor olaj vagy más esetbe hűtőfojadék hiánya.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Az alacsony számozások a(z) hidegindítási viszkozitás, minél kisebb, annál jobban folyik hidegben. Minnél nagyobb a szám anál sűrübb melegbe. A W jelzés A Téli verziót jelenti. Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Képes feltárni a gépjármű hiba kódját evvel könyen belehet azonosítani hogy melyik alkatrésszel van a hiba.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1.A motort röviden bemelegítjük 2.Leállítjuk, és aláteszünk egy olajgyűjtő edényt. 3.Kicsavarjuk az olajleeresztő csavart, és leengedjük a régi olajat. 4.Szükség esetén kicseréljük az olajszűrőt. 5.Visszacsavarjuk a leeresztő csavart. 6.Betöltjük az előírt mennyiségű új motorolajat. 7.Ellenőrizzük az olajszintet és a szivárgást.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Ryan Mishel
Kelt: 2026.08.25
Kelt: 2026.08.25