Ryan Mishel felvételi lapja

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mr.wolfy22

Újonc
Június 6, 2026
13
3
Karakter
Ryan Mishel
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Krisztián
Hány éves vagy? 25 éves
Mutatkozz be röviden. Krisztián-nak hívnak 25 éves srác vagyok. Szabad időmbe fílmet/animét nézek, illetve nem maradhat ki az MTA világa.Dolgozó ember vagyok de mindig jut időm a szervere. Lobbanékony vagyok de nem kiabálok és társai. Szeretek barátkozni illetve kicsit félénk vagyok de ezt tudják páran.
Mi az accountod ID-je? 483
Hány játszott perccel rendelkezel?6613perc
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 100 óra
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/uOy5tJ2
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen Elfogadom teljes mértékbe!

IC RÉSZ

Teljes neve: Ryan Mishel
Születési helye: Los Santos Hospital
Születési ideje: 2001.04.19
Édesanyja leánykori neve: Ryan Emilly
Bejelentett lakcíme: El Corona
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Rendelkezem!
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretném a Tapasztalatomat felhasznáni egy jobb cél érdekébe
Miért Önt válasszuk? Megbízható vagyok,Precízen végzem a munkámat, Nem riadok meg a kihívásoktól,Szeretek csapatba dólgozni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[-]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Olajszűrő feladata az olaj-ba található szenyeződéseket illetve a koszokat szűri ki belőlle.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A Motor túlmelegedését okozhatja a kevés Olaj szint vagy nem megfelelő Motor olaj vagy más esetbe hűtőfojadék hiánya.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Az alacsony számozások a(z) hidegindítási viszkozitás, minél kisebb, annál jobban folyik hidegben. Minnél nagyobb a szám anál sűrübb melegbe. A W jelzés A Téli verziót jelenti.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Képes feltárni a gépjármű hiba kódját evvel könyen belehet azonosítani hogy melyik alkatrésszel van a hiba.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1.A motort röviden bemelegítjük 2.Leállítjuk, és aláteszünk egy olajgyűjtő edényt. 3.Kicsavarjuk az olajleeresztő csavart, és leengedjük a régi olajat. 4.Szükség esetén kicseréljük az olajszűrőt. 5.Visszacsavarjuk a leeresztő csavart. 6.Betöltjük az előírt mennyiségű új motorolajat. 7.Ellenőrizzük az olajszintet és a szivárgást.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Ryan Mishel
Kelt: 2026.08.25

Tisztelt Ryan Mishel!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Ryan Mishel!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Kedvelés
Reactions: mr.wolfy22
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.