<br>
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
<br><br>
OOC RÉSZ
<br><br><br>Hogyan szólíthatunk?
Maszat<br>Hány éves vagy? 18<br>Mutatkozz be röviden. iminek hivnak most végeztem el a szakmát, burkolo vagyok. egy kis telepulésen lakom most keresem magam meg a nagyvilágban elhelyezkedés szempontból. hobijaim horgászat, edzés, gémelés.<br>Mi az accountod ID-je? 6999<br>Hány játszott perccel rendelkezel?1530percel<br>Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 15-20 órát is <br>Rendelkezel Discord fiókkal? [-]Igen[-]<br>Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen[-]<br>Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://streamable.com/8l0rfz<br>Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? igen<br><br><br>
IC RÉSZ
<br><br><br>Teljes neve:
Ryan Carter<br>Születési helye: Los Santos Medical<br>Születési ideje: 1978.07.02<br>Édesanyja leánykori neve: Amanda Helsy<br>Bejelentett lakcíme: Los Santos<br>Rendelkezik autójavító tapasztalattal? igen<br>Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?<br>KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!<br>[-]Általános Iskola<br>[X]Szakmai Iskola<br>[-]Középiskola (Érettségi)<br>[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)<br>Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szerelnék egy jó csapatba dolgozni és jelenleg munkanélküli vagyok <br>Miért Önt válasszuk? Aktiv oda figyelö tudnék lenni és türelmes.<br>Mely műszakokban tudna dolgozni?<br>KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD<br>[X]7:00-15:00<br>[X]15:00-18:00<br>[X]18:00-22:00<br>[X]22:00-23:59<br>[-]00:00-3:00<br><br><br>
SZAKMAI KÉRDÉSEK
<br><br><br>Mi a négyütemű motor négy üteme?<br>
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás<br>[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás<br>[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés<br>[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás<br>Mi az olajszűrő feladata?<br>Motorolaj folyamatos tisztása <br>Mi okozhatja a motor túlmelegedését?<br> Hütö folyadék hiánya<br>Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?<br> Alkatrészek kenése valamint számok és betük az olaj vastagságát jelölik<br>Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?<br> Komunikálás a jármü központi számitógépével valamint hibák kiolvasása <br>Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!<br> Jármüvet fel kell emelni, majd az olajtekknö alá oda kell vinni az olajgyüjtöt és kicsavarni az olajteknö allján található leeresztö csavart. Miután ez meg van vissza csavarni a csavart és kicserélni az olajszüröt majd leengedni a jármüvet ezt követöen fel kell nyitani a motorháztetöt majd olajtartájt feltölteni olajjal. <br><br>
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
<br>Aláírás:imre<br>Kelt: 2026.05.05
Utoljára szerkesztve: