Ryan Holmes-ra tett panasz

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Barangoló
Október 27, 2025
44
2
Karakter
Tyrese Coleman
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Kristian Bellucci

Panaszra tett személy InGame neve:
Ryan Holmes

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Ryan Holmes megállított engem GV miatt. Ami igaz is volt. Csak hogy a BTK 1§(02)-ben 30.000-48.000$-ig büntethetne meg. Na ez 250.000 dollár lett.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
A pénzt szeretném vissza igényelni ha lehetséges.

Szia. Mint irtam is neked OOC egy nullával többet irtam véletlenül,de látom elkerülte a figyelmed.
A PD hergelésről amit ezután műveltél miért nem írsz?
Vagy azt már el is felejtetted?
Tisztelettel: Ryan Holmes Police Officer II.

és az azért volt mert megnéztem a BTK és láttam hogy többet írtál, azért volt. és bocsi azért de az nonszensz azt mondod hogy egy 0val többet írtál véletlen amikor nem is irtad

amint látod és át adtam neked a személyimet ott van hogy de Tyrese Coleman voltam névváltás elött azelött semmit nem irtál. és utána adtad oda a csekket

Akkor ha jól értelmezem @Devi azért mentél utána, hogy megkérdezd a csekk értékét?

nem. utána félre állított egy másik embert és oda szóltam hogy "akkor most jön a szokásos CSEKK"

Tilos a dupla hozzászólás. #Slider
de ha vissza kapok a befizetés után 225k-t akkor én felőlem rendben van, nem akarok semmit utána és hozzá sem fogok szólni Ryan-hez

Rendben, akkor még valakinek van-e egyéb hozzáfűznivalója az eseményekhez? Adok rá 30 percet és utána meghozom a döntést.

• Kedvelés
Reactions: Devi
nekem nincsen. Ha befizetés után vissza kapok 225.000$-t akkor én nem fogok foglalkozni ezzel többet és elfelejtem az egészet. Bocsi Ryan ha volt valami, és nem arra akarok ezzel kijukadni hogy most bárki is Jail-t kapjon.

Rendben, akkor meghoztam a döntésemet. A csekk rosszul lett előállítva így azt az első hozzászólásom alapján tudsz panaszt tenni és ha jogos visszakapod a maradék pénzt. A PD hergelés során, azt tapasztalta szerény személyem, hogy a határt súrolta, így ezért szankciót nem osztok ki, de figyelj oda legközelebb, inkább enged el és menj tovább. Így a panaszt zárom, helyezhető.

• Imádom
Reactions: Devi
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.