Ryan Holmes- Jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Mate2001

Lelkes fórumhasználó
Támogató
Augusztus 27, 2024
167
23
Karakter
Ryan Holmes
DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

[/CENTER]

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

-Ryan Holmes-

Születési helye, ideje:

-Los Santos Hospital 1990.07.18.-

Bejelentett lakcíme:

-Las Venturas Depoot Street 9.-

Legmagasabb iskolai végzettsége:

-Főiskola-

Telefonszáma:

-1-124-258-

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

-Ryan Holmes vagyok, 1990.07.18-án születtem Los Santosban, egy mozgalmas, lehetőségekkel teli környéken. Gyerekkoromtól kezdve érdekelt az autók és a szállítmányozás világa, ezért később Las Venturasba költöztem, ahol ma is élek és dolgozom. Jelenleg fuvarozással és logisztikával foglalkozom, főként nagyobb értékű áruk szállítását és útvonaltervezését intézem. Az évek során rengeteg kapcsolatot építettem ki a városok között, így jól ismerem Los Santos-t és minden fontosabb útvonalát. Korábban egy másik város rendvédelmi szervezeténél szolgáltam, ahol fegyelmet, gyors döntéshozatalt és határozottságot tanultam. Bár már civil életet élek, a múltból hozott tapasztalataim a mai napig segítenek a munkámban és a mindennapokban. Szabadidőmben gyakran járom az éjszakai várost, új embereket ismerek meg, és mindig keresem az új lehetőségeket, amelyek előrébb vihetnek az életben.-

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

-Máté-

Hány éves vagy?

-25-

Jelenleg hány játszott perced van?

-21.395-

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

-Nem voltam.-

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

-https://imgur.com/a/AecBJAE-

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

-Igen-

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

-Máténak hívnak 25 éves vagyok. Németbe élek és dolgozom GLS Sofőr ként. Hobbim a számítógépezés,MTA,Túrázás autó szerelés.,takarítás,ápolás.-

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

-Szeretem a rendvédelmi szerveket mint frakció. Szerintem minden szerveren ez a legjobb frakció,mivel nem unalmas,sok az interakció és összetartó a csapat.-

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Ryan Holmes
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.