Russian Organized Crime

Hali.
Nemtudom eredetileg ez melyik szerverre készült, mint frakció pályázat,
viszont a WestMTA-n nincs sem Országos Rendőr Főkapitányság, sem Nemzeti Adó És Vámhivatal.
Kissé más tematika található meg itt.
Összességében nekem kicsit összeszedetlennek tűnik a dolog.
Ettől függetlenül sok sikert kívánok!

Szia.

Mint ahogy előttem is leírta Bishop, lerí róla hogy ez nem ide készült és nagyon kevés köze van a szerverhez.
Ezen felül a nevet is átírhatnád, ha találsz rá valamit. Nem kötelező de jó lenne.

Maga az, hogy egy orosz project jöjjön a szerverre, egyértelműen egy plusz pont nálam.
Viszont, ez a leírás nem több egy általános ismertetőnél, hogy mi az orosz alvilág.

Ha már minőségi, orosz projectet akarunk, ki kéne emelni, hogy ténylegesen mi ez a frakció, hogyan keveredett LS-be, hogyan alakult ki a hierarchia és hogyan szerzett (és mennyi) ismeretet/tiszteletet az utcákon, az üzletben.

Csinálj egy opg-t, vagy ilyesmi szintű projectet, nézz utána irl mik mennek LS-ben, informálódj, szerezz inspirációt és akár forrást is, és szerintem gondold át az egész pályázatot.
(És ha lehet, inkább rendes fórumon írt pályázat legyen, ne ilyen Google Docs, de ez már csak nagyon apróbetűs és nagyon szubjektív vélemény.)
Hajrá.

Sziasztok! Teljesmértékben megértem a felháborodást vagy akármilyen más témát, máshoz volt készítve az egész pályázat, átformálom és beküldöm újra ide, köszönöm a tanácsokat Körte. Motivált vagyok egy frakció vezetésre, de legfőképpen nem néztem át a lapot, amit beküldtem. Eddig mindenkinek tetszett, de itt komolyabb emberek vannak úgy látom, neki kezdek és beküldöm, sajnos csak Google Docs-hoz értek, mondhatni sajnálom.

• Kedvelés
Reactions: Körte
Tilos a dupla hozzászólás #Lusi
Pályázatot, újra meg lehet nézni, köszönöm a türelmet. Kritikát/véleményt újra elfogadok.