Richard Ledor felvételi lap

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ghosthun97

Újonc
Április 17, 2026
4
0
Karakter
Richard Ledor
[/CENTER]

DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

-Richard Ledor-

Születési helye, ideje:

-Los Santos 1997.01.19-

Bejelentett lakcíme:

-Még nem rendelkezem bejelentett lakcímmel-

Legmagasabb iskolai végzettsége:

-Érettségi-

Telefonszáma:

-1-131-593-

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

- Tyler Richard Ledornak hívnak, 29 éves vagyok.
- Los Santosban nőttem fel egy átlagos munkáscsaládban, ahol korán megtanultam a felelősség és a kemény munka fontosságát.
- Középiskolai tanulmányaimat a Los Santos Central High Schoolban végeztem, ahol megtanultam a felelősségteljes hozzáállás és a kitartás jelentőségét.
- Korábban több munkakörben is dolgoztam, amelyek során fejlődött a kommunikációs készségem, a problémamegoldó képességem és a stressztűrésem.
- Mindig tisztelettel fordulok mások felé, ugyanakkor határozottan lépek fel, amikor a helyzet ezt megköveteli.
- Kiváló együttműködési készséggel rendelkezem, ugyanakkor önállóan is felelősségteljesen és pontosan végzem a rám bízott feladatokat.
- Jó fizikai és mentális állapotban vagyok, terhelhetőnek tartom magam és igyekszek mindig a legjobb döntéseket hozni, még stressz helyzetben is.

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

-Lacko-

Hány éves vagy?

-29-

Jelenleg hány játszott perced van?

-1541-

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

-Nem, még nem voltam frakcióban-

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

-Nem, nem voltam
-

-

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

-Igen-

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

-Helló olvasó, Lackonak hívnak és 29 éves vagyok. Tanulmányaimat befejezve kőzmunkán vagyok emellett kikapcsolódásnak a játékot választom és néha a pihenést is. Konkrétan nem tudom mióta, de pár éve játszok az mta-val, és kicsivel kevesebb éves RP tapasztalatokkal rendelkezem, jelenleg egy hosszabb kihagyás után jött vissza a kedvem újra az rp szerverekhez.-

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

- Szerveren első frakcióm volna, igy a térkép és emberekkel való kommunikáláshoz egy könnyebb tanulás.
a szerveren megismerni mindent, amit eddig nem sikerült és az ismerettséget fokozni, kialakítani..
- Másodsorban mint minden elkötelezett rendőri hivatás mellett a város minden lakóinak biztonságot teremteni, közlekedési szabályokat minden forgalomban résztvevőnek biztonságos közlekedést garantálni -

Helytelen formátum, kérlek írd újra az új formanyomtatvány szerint.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.