- Augusztus 23, 2024
- 4
- 2
- Karakter
- Bastian Kirchweger
Los Santos Police Department
Application Form
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
-Ray Sparks-
Születési helye, ideje:
-Los Santos. 23.08.1995-
Bejelentett lakcíme:
-San andreas,los santos,vinewood,garlick street 95.-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-High School Diploma-
Telefonszáma:
-1-124-040-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-1995-ben születtem Los Santosban, ahol egész életemet töltöttem. Itt jártam iskolába, és a helyi középiskolában szereztem meg a high school diplomámat. Tanulmányaim befejezése után egy közeli cégnél helyezkedtem el adatelemzőként, ahol nap mint nap adatokkal dolgoztam, elemeztem és segítettem a döntéshozatalt. Precíz, megbízható embernek tartom magam, és büszke vagyok rá, hogy a szülővárosomban építhetem a karrieremet-
-Ray Sparks-
Születési helye, ideje:
-Los Santos. 23.08.1995-
Bejelentett lakcíme:
-San andreas,los santos,vinewood,garlick street 95.-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-High School Diploma-
Telefonszáma:
-1-124-040-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-1995-ben születtem Los Santosban, ahol egész életemet töltöttem. Itt jártam iskolába, és a helyi középiskolában szereztem meg a high school diplomámat. Tanulmányaim befejezése után egy közeli cégnél helyezkedtem el adatelemzőként, ahol nap mint nap adatokkal dolgoztam, elemeztem és segítettem a döntéshozatalt. Precíz, megbízható embernek tartom magam, és büszke vagyok rá, hogy a szülővárosomban építhetem a karrieremet-
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
-Péter-
Hány éves vagy?
-23-
Jelenleg hány játszott perced van?
-706-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Szerver induláskor LSPD Captain voltam egy ideig,de aztán kihalt a szeró-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem voltam-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Rendelkezem-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Sziasztok,Péter vagyok. Alapvetően hétköznapokon sofőrként dolgozom,illetve olykor szakmámnak élek és abbak alkotok kisebb dolgokat,tehát hegesztek. Hobbim a képek szerkesztése,videózás,illetve az autókkal kapcsolatos programok és dolgok. Illetve hát persze a gaming is.Már régóta barátnőmmel élek saját lakásunkban így tudható hogy magabiztos megbízható tag vagyok.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-A szerver elején is lspd-s voltam,több mint 10+ éve rendvédelmi rp-zem,így ez áll hozzám a legközelebb a frakciók terén. Szeretném tudásommal jelenlétemmel bővíteni a csapatot.-
-Péter-
Hány éves vagy?
-23-
Jelenleg hány játszott perced van?
-706-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Szerver induláskor LSPD Captain voltam egy ideig,de aztán kihalt a szeró-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem voltam-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Rendelkezem-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Sziasztok,Péter vagyok. Alapvetően hétköznapokon sofőrként dolgozom,illetve olykor szakmámnak élek és abbak alkotok kisebb dolgokat,tehát hegesztek. Hobbim a képek szerkesztése,videózás,illetve az autókkal kapcsolatos programok és dolgok. Illetve hát persze a gaming is.Már régóta barátnőmmel élek saját lakásunkban így tudható hogy magabiztos megbízható tag vagyok.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-A szerver elején is lspd-s voltam,több mint 10+ éve rendvédelmi rp-zem,így ez áll hozzám a legközelebb a frakciók terén. Szeretném tudásommal jelenlétemmel bővíteni a csapatot.-