Ramiz Karaeski

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lacykaaa

Újonc
Szeptember 8, 2026
3
0
Karakter
Ramiz Karaeski
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Laci
Hány éves vagy? 20
Mutatkozz be röviden. Lacinak hívnak 20 éves vagyok és jelenleg az októberi utolsó vizsgámra készülök munka mellett. Hobbijaim közé tartozik az aktív konditerembe járás, illetve a küzdősportolás.
Mi az accountod ID-je? 8222
Hány játszott perccel rendelkezel?4305
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 10-15
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/5SqaIXT
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Átolvastam ezzel meg is értettem!

IC RÉSZ

Teljes neve: Ramiz Karaeski
Születési helye: Los Santos Medical Center
Születési ideje: 2004.11.02
Édesanyja leánykori neve: Pelin Yilmaz
Bejelentett lakcíme: El Corona 42
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen rendelkezem.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[x]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Azért szeretnék a Los Santos Mechanic Shop dolgozója lenni mivel a jövőmet autószerelésben tudom elképzelni, ezaz a munka/munkakör ami igazából megmozgat engem és a legközelebb áll a szívemhez.
Miért Önt válasszuk? Tisztelet tudóan beszélek, kellő tisztelettel, munkámra igényes vagyok, szeretek csapatban dolgozni szeretek új embereket, új élethelyzeteket megismerni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket, és tiszta olajat juttasson vissza a motortérbe.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Több dolog is okozhatja ezt a jelenséget például hengerfej vetemedés, vízpumpa hibás működése, termosztát hibás működése, hűtőrendszer eltömődés, levegősödés, hűtőfolyadék problémák.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj a motor belső részeit keni hogy a kopást illetve a surlódásokat csökkentse, amellyel hűti és hosszabítja a motor élettartamát. Az 5W-30 illetve a 10W-40 számok a motorolaj flakonján azt jelentik hogy az első szám a hideg, a második szám meleg állapotban mért viszkozitása milyen az adott motorolajnak. Ez autónként eltérhet milyenre van szükgés.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
OBD szkennerrel kilehet olvasni az autónak a hibakódját az ECUból, így gyorsabban fényt tudunk deríteni akár kisebb, nagyobb hibákra is.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Emelőre állok az autóval, leállítom a motort majd leszedem az olajbetöltő sapkát, felemelem alárakom az edényt vagy az olajleeresztő tálcát és kicsavarom az olajleeresztő csavart. Ezt hagyom kifolyni belőle, illetve kicsöpögni, ez kb 20-30 percet vesz igénybe hogy minden kijöjjön belőle. Eközben előkészítem az új motorolajat amely megfelelő a motorhoz, illetve az új olaj szűrőt. Ha kicsöpögött leveszem az olajszűrőt majd felteszem a helyére az újat, amely az autóhoz cikkszám szerint pontosan passzol. Mind ezek után becsavarom az olajleeresztő csavart szükség esetén cserélem a tömítést, vagy kompletten a csavart. Ezek után leeresztem az emelőről az autót majd elkezdem feltölteni a motort az új olajjal. Beletöltök egy adott mennyiséget, majd a nívópálcával ellenőrzöm a szintet, ha szükséges még után töltök.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Ramiz Karaeski
Kelt: 2026.09.15

Tisztelt Ramiz Karaeski!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Ramiz Karaeski!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.