Ramiz Karaeski

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lacykaaa

Újonc
Szeptember 8, 2026
3
0
Karakter
Ramiz Karaeski
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP​

OOC RÉSZ​

Hogyan szólíthatunk? Laci
Hány éves vagy? 20
Mutatkozz be röviden. Lacinak hívnak 20 éves vagyok és jelenleg készülök az októberi vizsgáimra. Hobbyjaim köze tartozik a rendszeres konditerem, küzdősportolás.
Mi az accountod ID-je? 8222
Hány játszott perccel rendelkezel?4300
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 7-8 változó igazából.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/5SqaIXT
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Átolvastam és megértettem.

IC RÉSZ​

Teljes neve: Ramiz Karaeski
Születési helye: Los Santos Medical Center
Születési ideje: 2004.11.02
Édesanyja leánykori neve: Pelin Yilmaz
Bejelentett lakcíme: El Corona 42
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen rendelkezem.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[x]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Azért szeretnék a Los Santos Mechanic Shop dolgozója lenni mivel a jövőben az autószerelésben tudom magamat elképzelni, mivel ezaz a szakma amely megmozgat engem és a legközelebb áll a szívemhez.
Miért Önt válasszuk? Munkámra igényes vagyok, tiszlettel beszélek az emberekkel, szeretek és tudok is csapatban dolgozni. Szeretek új kihívások elé állni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK​

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket, és tiszta olajat juttasson vissza a motortérbe.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Túlmelegedést sok minden okozhatja. Esetlegesen hengerfej vetemedés, vízpumpa hibás működése, kevés/nem megfelelő hűtőfolyadék szint, hibás termosztát.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motorolaj a motor belső részeit keni hogy a kopást és a surlódásokat csökkentse, amellyel hűti és hosszabbítja a élettartamát. Az 5W-30 illetve a 10W-40 számok a motorolaj flakonján azt jelentik hogy az első szám a hideg, a második a meleg állapotban mért viszkozitása milyen az adott olajnak. Autónként eltérhet.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
OBD szkennerrel kilehet olvasni az autónak a hibakódjait az ECUból, így gyorsabban fényt lehet deríteni akár kisebb, nagyobb hibákra is.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Emelőre állok az autóval, leállítom leszedem az olajbetöltő sapkát, majd felemelem alárakom az edényt, avagy az olajgyűjtő tartályt, és kicsavarom az olajleeresztő csavart. Ezt hagyom kifolyni illetve kicsöpögni, 20-30 perc hogy biztosan kijöjjön minden, majd eközben előkészítem az új olajat és a szűrőt. Ha kicsöpögött leveszem az olajszűrőt, és felteszem a helyére az újat, amely az autóhoz cikkszámra pontosan passzol. Mind ezek után Becsavarom az olajleeresztő csavart, szükség esetén cserélem azt, vagy a tömítést. Feltöltöm az új olajjal, és ellenőrzöm a nívó pálcán hogy az olaj szint megfelelő e, vagy még szükség van rátöltésre.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.​
Aláírás: Ramiz Karaeski

Kelt: 2026.09.13​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Ramiz Karaeski!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Ramiz Karaeski!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.