Raimund Binder jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roland8

Újonc
Április 11, 2026
1
1
Karakter
Raimund Binder
DqpO8q4.png

Los Santos Police Department
Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:
- Raimund Binder -

Születési helye, ideje:
- Németország, 2002.08.26. -

Bejelentett lakcíme:
- Nincs -

Legmagasabb iskolai végzettsége:
- Érettségi + Rendész technikus / Közigazgatási ügyintéző -

Telefonszáma:
- 1-131-499 -

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
- Raimund Binder vagyok és Németországból érkeztem Los Santos-ba! Az itt dolgozó ismerőseim végett érkeztem Los Santos-ba, és megkaptam az állampolgárságot, illetve a szükséges okmányokat az országban való tartózkodáshoz. Mindig is rendőr szerettem volna lenni, gyerekkoromban is már felfigyeltem erre a hivatásra, főleg az amerikai rendőrökre hogy milyen komolyan és szigorúan végzik a munkájukat. Emiatt, látván régebben meg most is ezeket, úgy döntöttem hogy itt Amerikában szeretnék rendőr lenni, és hosszú távon! Miután elvégeztem Németországban a technikusi középiskolámat, úgy döntöttem hogy utána megpróbálkozok az egyetemen gyilkossági nyomozóként. Elértünk a jelenhez. Mivel nyomozó szeretnék lenni, ezért gondolkoztam hogy előtte megnézem magamat egy hivatásos szolgálati jogviszonyi pozícióban lévő rendőr őrmesterként, az Egyesült Államokban, Los Santos-ban. Az angol nyelvet kitanultam olyan szinten, hogy nem a C1-es nyelvvizsgát, hanem a zöld kártyát is megkaptam, amivel egy ilyen hivatást is eltudok végezni! -

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?
- Binder Roland -

Hány éves vagy?
- 21 -

Jelenleg hány játszott perced van?
- 1046 percem van a játékban. -

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
- Nem. Jelenleg csak egy csomagszállító cégnek vagyok a tagja, a Select Group-nak. -

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
- Egyszer kaptam egy 60 perces jail-t DM-ért, igen. Azóta megváltoztam, szoktam segíteni az adminoknak reportokban, pl.: különbző bug-okra hívtam fel a figyelmüket. -

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
- Igen. -

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
- Binder Roland vagyok, 21 éves és Rendészet és közszolgálat szakon végeztem. Csapatorientáltnak, kommunikatívnak és segítőkésznek tartom magamat. Szeretek sportolni, főleg a saját testsúlyos edzéseket, illetve az úszást. Ezenkívül érdekel engem a családfakutatás, a természet és a történelem. Ha van szabadidőm, akkor rajzolok is hobbi szinten. -

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
- Mindig is álmom volt ez a hivatás, főleg az amerikai rendőrök tetszenek és tetszettek mindig is jobban. Úgy érzem hogy megvan hozzá a kellő képességem, hogy ezt a hivatást végezzem. -

• Kedvelés
Reactions: yac'
MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Raimund Binder
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.

Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.

Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.

Sok sikert kívánunk.

Yaciel Villanueva

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.