Qasim Boyd jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tekertcigi

Újonc
Május 27, 2026
1
0
Karakter
Qasim Boyd
Bemutatkozás

Zsoltinak hívnak 16 éves vagyok, szeretek focizni, kosarazni annál inkább. Középiskolás kölyök vagyok még, informatika -és távközlés szakot tanulok. MTA-val már 3 éve játszok 2 éve kezdtem az adminéletet.

Mennyi időt tudnál szolgálatban tölteni?

Igazából mindennap 3-4 órát tudnék fent lenni.

Admin feladata

A fő feladata, hogy segitsen a játékosoknak, szankciózza a szabálysértő játékosokat, Minden olyan dologba segitse a játékosokat amibe csak tud, és probáljon meg minden egyes PM-re válaszolni, figyelje a játékosokat, kisebb-nagyobb ügyeket oldjon meg.

3-db pozitív, 3 db negatív tulajdonság

Kedves, Tisztelettudó, Segítőkész

Néha bunkó, ideges, néha saját magamra gondolok túl sokszor

Mutass be 3 helyet ami szerinted fontos a szerveren.

Városháza: Itt lehet a munkákat felvenni, illetve az okmányokat kiváltani.

Autokereskedés: itt vásárolhatsz járműveket, mindenféle márkából, bármit megvehetsz, mind ezt sok-kevés pénzért.

Miért pont téged válasszunk?

Pár helyen megfordultam már admin-ba, bármennyi időt számok duty-ra is. És szerintem el is tudnám végezni ezt a feladatot.

UCP Kép

Szia! Elég kevés perced van a szerveren, az a 210perces jailről nem is beszélek... Nem én döntök, ez csak egy meglátás a részemről. Plusz arról inkább nem is beszélek hogy egy másik szerveren vagy, frakció leader.🫣

Utoljára szerkesztve:
Szia!
A Vezetőség átolvasta a jelentkezésed, és közös döntés alapján a jelentkezésed elutasításra került.

Személyes megjegyzés: A jelentkezési lapod túl rövid lett, emellett kevés játszott perccel rendelkezel. A lap formázása is hiányos, ezért összességében nem érte el az elvárt szintet.

Ne csüggedj, a jövőben még lesz lehetőséged újra megpróbálni a jelentkezést! Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.