Plymouth Hemi 'Cuda [1970]

zotya

je suis malade
SzerverAdmin
Május 13, 2025
136
450
Karakter
ian iztok
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< ian iztok >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Plymouth Hemi 'Cuda [1970] >

Kép a járműről (imgur, kephost)
233F80EE-2932-4876-BC16-92EB32E6141E.jpg

Megjegyzés
< ty körte. >

Köszönöm hogy gondolsz az én koromra is @zotya ez igazán tükrözné a karakteremet! Támogatom!

Dodge Charger RT 440 helyére jöhetne is, egyértelmű támogatom.

Félő, ugyan az lenne a sorsa, mint a 440es Charger, vagy az Impala, vagy bármelyik ilyen közelmúltban bekerült régi autó.
Pedig nem mondhatjuk azt, hogy nem lennének klasszikus autók.

Erre több igény lenne?

Nem tudok a community nevében kijelenteni semmit, de a Cuda forma világa még mindig üti egy BMW, Audi ect.. vonalait. Véleményem szerint, ha a 440 helyére kerülne be, mellé kapna egy kicsit morcosabb handlinget sokkal nagyobb sikere lenne. Itt nem egy 350 km/h végsebessége gondolok, de egy jó drag alapnak például tökéletes.

Nekem mondjuk személyszerint a Dodge 440 modellje is bejön, legjobban a lámpa funkció fogott meg benne. Építettem is Dragre egyet magamnak. Azt viszont tapasztaltam én is, hogy keveset lehet látni cirkálni a városban, nem sok ember használja, pedig potenciál lenne benne.

Viszont amellett nem tudok elmenni, mint amiről a topik is szól, hogy extra lenne behozni a szerverre a Hemi-t.

Szerintem szükség van egy két régebbi, amcsi vasra a szerveren, hogy hűek legyünk az alap koncepcióhoz, miszerint Amerikai tematikára épülő szerver vagyunk, illetve szerintem nem vagyok egyedül, aki nagyon kedveli a régebbi korok autóit.

Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy kerüljön be 15-20 oldtimer, de ha van 3-4 az már szerintem a kedvelőinek tetszene.

Ugyhogy esetlegesen plusz autóként tudom támogatni az ötletet, viszont más autót erre cserélni, na azt nem tudom támogatni.

Utoljára szerkesztve:
A probléma az, hogy a SZÉLES community -t nézve (sajnos) nincs igény az ilyen autókra. Én személy szerint imádnám, de sajnos kisebbségben vagyunk ilyen téren mi, akik értékelik ezeket.

Sajnos az ilyen régi kocsikból nagyon kevés van megvéve és ami meg is van, az garázsok mélyén ül, nincs használva.

DE ettől még Bishopnak igaza van. Ha hűek akarunk maradni a "gyökerekhez" akkor kár lenne kihagyni.

• Kedvelés
Reactions: zotya és Körte