LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
GáborHány éves vagy?
18Mutatkozz be röviden.
Pest megyében élek, esti gimmnáziumba tanulok emelett vendéglátásban melózom igy nem mindig érek rá. Szabadidőmben a szerveren játszok vagy éppenségel random utcákba furikázok mert számomra ez nyugtat érzést ad és imádok vezetni. De ha egyik opció sem szerepel akkor haverokkal kint vagyok vagy barátnőmmel foglalkozom.Mi az accountod ID-je?
2489Hány játszott perccel rendelkezel?
1260Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Óriási számokkal nem nagyon akarok dóbálózni, mert nem mindig engedi az időm de szerintem átlagosan olyan heti 20 óra vállalható.Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/Lj1UJOQÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Természetesen.IC RÉSZ
Teljes neve:
Pascal HarrisonSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
1998-05-12Édesanyja leánykori neve:
Pascal EmilyBejelentett lakcíme:
Las Venturas freeman street 121Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
NemMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[x]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Egy stabil alapú vállalkozást keresek ahol megbecsülik az embert, és csak jót hallotam a cégről.Miért Önt válasszuk?
Szerintem egy gyorsan tanuló, oda figyelő férfi vagyok. akit motiviál a dolgozás hiszen ennek meglátszik az eredménye.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00[-]15:00-18:00[x]18:00-22:00[x]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Ez egy fontos alkatrész, mivel ez tartja tisztán az olajat bármiféle szennyeződéstől.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
hűtő folyadék hiánya, vagy megsebesült a hűtőrendszer valamelyik része.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj feladata hogy hogy a mozgó alkatrészeket bekenje ezzel a megfelelő működést elérje. a jelölések az olaj sűrűségét jelzikMi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Ezzel az eszközökkel a modernebb autókba, már könnyedén rá lehet csatlakozni az autónak a számitógépéhez amivel meglehet állapitani hogy mivel van probléma az autóban.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Elsőnek is az autót felemelem egy emelő segitségével, aztán hozok egy gyűjtőt az autó alá, amibe a használt olajat bele öntöm. utána az olajszűröket le tekered, és felhelyezed az új olajszúrőket. aztán vissza csavarod a csavarokat és feltöltöd olajjal. le engeded az autót és készen is van.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás
ascal Harrison
Kelt: 2026.09.06
ascal HarrisonKelt: 2026.09.06