Panasztétel Jewanna Perkins Deputy részére.

BcMate

Újonc
November 24, 2025
3
0
sasd1.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
REPORT A DEPUTY

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

I. SZEMÉLYES ADATAI
AZ ÖN NEVE: Kayden J Matthews
AZ ÖN ELÉRHETŐSÉGE: 1-128-794
II. PANASZ RÉSZLETEI
TISZT NEVE: A barátaimmal a mai nap folyamán detektorral kerestünk kincseket. A kincskeresés folyamán találtam egy lezárt ládát, amit a csomagtartóba helyeztem. Az igazoltatás megkezdésekor jeleztem ennek a ládának a létét a csomagtartóban Deputy Perkinsnek. Deputy Perkins hátrasétált és kinyitotta a csomagtartót. Ezután megkért, hogy szálljak ki a kocsiból és tegyem hátra a kezem. Megbilincselt, azt nem mondta el, hogy miért és azt sem, hogy most mi fog következni. Szó nélkül bezsuppolt a kocsiba és elindultunk a Sheriff hivatal felé. Az igazoltatás alatt elvette az irataimat, nem kérdezte meg se a nevemet, se semmimet, az irataimat az intézkedés után sem kaptam vissza. A barátomat, Mehrdad Al-Hammidit szerettem volna felhívni, akivel voltam a nap folyamán, hogy tudja, hogy merre vagyok és minden rendben van e velem, ezt nem tehettem meg, Perkins Deputy hívta fel a saját telefonjáról. Ezt követően felsorolt a penal code-ból ismerhető kódokat, nem tisztáztuk még mindig, hogy miért ülök itt. Kaptam egy 104.800-as csekket és egy 75 napos büntetést. A hibámat azzal kapcsolatban elismerem, hogy az önvédelmi célból tartott lőfegyeremnek lejárt a bejelentése, nem találkoztam vezetővel, hogy be tudjam jelenteni és a magamnál tartható lőszer mennyiséggel sem voltam tisztában. Ezek ellenére nem gondolnám, hogy az eljárás helyes volt és fair volt rám nézve, mivel az utolsó pillanatban lettem mindenről tájékoztatva, a következő pillanatban pedig már a cellában voltam.
JELVÉNYSZÁMA: 1016
PANASZ RÉSZLETES KIFEJTÉSE: Jewanna Perkins
III. BIZONYÍTÉKOK
BIZONYÍTÉK: https://pastebin.com/fNX7vw8n

Az aláírásommal kijelentem, hogy a fejelentési formanyomtatványban a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz!
A döntést elfogadom, ha elfogadásra, vagy elutasításra fog kerülni!​
Kelt: 26/06/2026
Kayden J Matthes