- Május 26, 2025
- 389
- 121
- Karakter
- Ryan Everett
REPORT AN OFFICER
Feljelentő adatai
Teljes név:
Ryan Everett
Telefonszám:
1-130-000
E-mail cím:
[email protected]
Jogi képviselő adatai
Jogi képviselő tölti ki amennyiben megbízás alapján küldi be a nyomtatványt a feljelentő nevében.
Jogi képviselő tölti ki amennyiben megbízás alapján küldi be a nyomtatványt a feljelentő nevében.
Teljes név:
VÁLASZ
Telefonszám:
VÁLASZ
Ügyvédi iroda neve:
VÁLASZ
Feljelentett fél adatai
Teljes név:
MRS. Nefario
Jelvényszám:
46 valami ha jól emlékszem
Rendfokozat:
-
Szolgálati járművének adatai:
Típus: Szürke Civil Charger
Rendszám: Nem jegyeztem fel
Feljelentés kifejtése
A feljelentés leírása, indoka, előzményei:
Igazoltatás során, nem kaptam vissza a személyi igazolványomat, illetve a jogosítványomat, továbbá az adásvételi szerződést se
Szenvedett el sérülést az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Nem
Érte önt kár az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Igen, Jelenleg az LSFD-n belül, korlátozott munkalehetőségeim lettek, ezáltal a természetbeni járandóságom napi szinten növekszik...
Mellékletek
Rögzített videó és/vagy hanganyag:
Nincs
Fényképek:
Nincs
Iratok / dokumentumok:
Nincs
Orvosi látlelet:
Nincs
Egyéb:
Mr. Jonathan Ortiz feletesét kértem, aki az ügy kapcsán, elengedte Mrs. Nefario-t aki átvette tőle az igazoltatás végét, viszont az okmányaim sajnos Mrs. Nefario-nál maradt, akit sajnos sűrgősségin nem értem már el.
Kártérítési igény esetén kitöltendő
Kitöltés hiányában a hatóság nem fog megállapítani kártérítést.
Eltulajdonított tárgyak listája, azok állapota, ismertetőjele (pl. sorozatszám, telefonszám):
Jogosítvány, személyi igazolvány , adásvételi szerződés
Hatóság által kiállított csekk mely a feljelentett fél hibájából következett:
-
Szervíz számla:
-
Egészségügyi számla:
-
Ezen formanyomtatvány aláírásával és beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a feljelentéssel kapcsolatos információkat valamint követelményeket, és ennek megfelelően töltötte ki a nyomtatványt. Elismeri, hogy a nyomtatványban leírt adatok és állítások a teljes valóságnak megfelelnek, abban kétes, nem bizonyítható vagy feltételezésre alapuló adat / állítás nincs. Elfogadja amennyiben a nyomtatványt bizonyíték és / vagy egyéb a leírásban szereplő követelmények hiányában nyújtja be a Rendőrség elutasíthatja a feljelentést.
Feljelentéssel élő aláírása:
Ryan Everett
KELTEZÉS HELYE, 2026.06.21.
Ryan Everett
KELTEZÉS HELYE, 2026.06.21.